Intens orgasme voor de vrouw – 10 tips!

orgasme-vrouw

Ben jij benieuwd wat je zelf kunt doen om een intens orgasme te realiseren?
Deze 10 tips kunnen hieraan bijdragen. Read & do try at home!

1. Ontspan en verminder stress

Voor een lekkere vrijpartij is het belangrijk om goed ontspannen te zijn. Probeer er daarom voor te zorgen dat je jouw stresslevel in het dagelijks leven zo laag mogelijk houdt. Natuurlijk is dit niet altijd te voorkomen. Goede tips om te op korte termijn ontspannen te worden zijn bijvoorbeeld yoga, een lekkere douche of bad, muziek luisteren of een uitgebreide massage.

2. Zoek het avontuur op

Het blijkt dat het doen van spannende dingen (zoals in een achtbaan gaan, abseilen of een het kijken naar een spannende film) ervoor zorgen dat je extra dopamine aanmaakt en dat zou jou weer in de juiste mood brengen!

3. Versterk je bekkenbodem

Eeen sterke bekkenbodem kan, volgens diverse onderzoeken, zorgen voor een intens orgasme. Het proberen waard, is het niet? Je kunt je bekkenbodem trainen door je anus en vagina samen te knijpen. Let op dat je je buik en billen hierbij niet aanspant. Probeer dit 3 seconden vol te houden en herhaal dit zo’n 10 tot 15 maal per keer.

4. Zelfbevrediging

Voor iedere vrouw is het belangrijk om te weten hoe je lichaam in elkaar zit, maar ook wat je lekker vindt. Probeer daarom op je gemak bij jezelf uit wat prettig aanvoelt en waar je opgewonden van wordt, bijvoorbeeld met een vibrator. Hoe meer je bekend bent met je eigen lichaam, hoe beter je je partner kunt aansturen en hoe meer jij je op je gemak zult voelen.

5. Geef hem tips

Geef hem directe aanwijzingen wat je wel en niet lekker vindt. Zo blijft hij niet hangen in het bekende repertoire, maar kan hij op jouw aanwijzingen nieuwe moves uitproberen. Zo kom je samen tot een nieuw hoogtepunt.

6. Goede entourage

Om lekker in de stemming te komen zijn goede muziek, ontspanning en kaarsjes erg welkom. Maar ook een opgeruimde kamer, een romantisch bed en sexy lingeriesetje zullen de juiste toon zetten.

7. Weet waar de erogene zones zitten

Om tot een hoogtepunt te komen is het vaak prettig om te beginnen met een uitgebreid voorspel. Speel, streel en betast daarbij de erogene zones. Zorg dat je weet waar deze zitten en welke plekken prettig en opwindend zijn.

8. Stimuleer vanuit twee (of drie) posities

De meeste vrouwen komen klaar via de clitoris. Om een extra heftige orgasme te creëren kun je tegelijkertijd met haar tepels spelen en/of in haar vagina gaan. Dit kan bijvoorbeeld met je vinger of met een vibrator. Wanneer meerdere erogene plekken tegelijk gestimuleerd worden, hoe makkelijker (en intenser) zij kan klaarkomen.

9. Realiseer je fantasieën

Veel koppels vinden het lastig om hun diepste wensen en fantasieën met elkaar te delen. We snappen dat het soms spannend kan zijn, maar toch zul je zien dat het loont om je kwetsbaar op te stellen. Wat wil je écht? Waar word jij opgewonden van? Deel dat en probeer daar samen een draai aan te geven. Je zult zien dat het je seksleven weer een boost zal geven.

10. Stel je orgasme uit

Het uitstellen van je hoogtepunt zorgt ervoor dat het orgasmes dat je uiteindelijk krijgt extra intens zal zijn. Dus wanneer je bijna op het punt staat, moet je juist (hem laten) stoppen met stimuleren om dat na enkele seconden weer op te pakken.

Foto: Shutterstock – Piotr Marcinski

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.