Bloggers

FleurFlirt is een online magazine over liefde, daten, seks en relaties. Tienduizenden vrouwen gebruiken de site maandelijks om inspiratie op te doen over hun liefdesleven.

Wij zijn op zoek naar nieuwe bloggers!

Wij zoeken bloggers die het leuk vinden om te schrijven over daten, liefde, seks, relaties en/of het single bestaan. Zo kun je via ons je schrijfskills boosten, je eigen blog onder de aandacht brengen en het staat natuurlijk goed op je CV!

blogger-worden

Je schrijft…
– graag over de liefde!
– 1 artikel per week
– met enige ervaring

We bieden…
– een groot platform voor jouw schrijfkunsten
– 90.000 bezoekers p.m.
– promotie voor jouw website
– ervaring en kennis in de webwereld
– eigen blogpagina
– goede referentie CV

Interesse? Stuur gerust een mail naar info@fleurflirt.nl voor vragen of een proefblog!

 

Dit zijn onze toffe bloggers!

 

Annet | allround blogger

Annet is 28 jaar jong en 3 jaar happy single. Haar langste en enigste relatie duurde 2 jaar. Ze is dan misschien geen relatie-expert maar ervaring op mannengebied heeft ze zeker. Ze schrijft haar blogs geheel vanuit eigen ervaring en haar nuchtere kijk op het leven en droge humor komen hierbij goed van pas. Benieuwd naar haar ervaringen op het gebied van liefde, geluk en het leven? Lees dan ook haar blogs via www.danseninhetwater.com.

Lees hier alle blogs van Annet

 

Helga | allround bloggerfoto-helga

Hoi, ik-ben-Helga. Een alleenstaande moeder met een dochter van 4. Ik heb een hekel aan labeltjes dus zie ik mezelf liever als een vrouw met kind en manloos-huishouden. Wil je weten hoe het date-leven eruit ziet als single mom? Of ben je nieuwgierig naar mijn tips, verhalen en andere hersenspinsels? Lees dan vooral mijn blogs en volg me op facebook op: ik ben Helga.

Lees hier alle blogs van Helga

 

 

Foto-Floor
Floor | allround blogger

Floor is een vrijgezel met van die twinkelende oogjes. Ze wilt als blogger prikkelen, enthousiasmeren en activeren. Inspiratie haalt ze uit ervaringen, haar fantasie en humor krijg je daarbij cadeau!

Lees hier alle blogs van Floor