Swingen; Jouw nieuwe lifestyle?

swingen-swingers

Heb jij de serie Nieuwe Buren al gezien? In deze serie over seks, liefde en de drang naar vrijheid worden Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh bevriend met hun buren Katja Schuurman en Thijs Römer. Zij blijken echter swingers te zijn en stellen voor samen eens te gaan swingen. Hoe gaat dit uitpakken?!

Het is niet zomaar dat het thema swingen aan bod komt in een televisieformat. In Nederland lijkt het aantal swingers in de loop van de jaren steeds meer toe te nemen. Zeker nu het taboe -mede door het internet- steeds kleiner wordt. Zou het iets voor jou kunnen zijn?

Je sekshorizon verbreden

Het kan zomaar zijn dat jij en je vriend in herhaling vallen als het op seks aan komt. Nadat vele gadgets en diverse plekken de revue gepasseerd hebben, kijken jullie elkaar schaapachtig aan. What’s next? Misschien zou swingen iets voor jullie kunnen zijn, maar het betreden van een onbekende wereld is toch altijd spannend.

Wat is swingen?

Onder swingen wordt het hebben van intiem contact met een ander koppel verstaan. Meestal is er sprake van seksueel contact in diverse samenstellingen, maar altijd op een gelijkwaardig niveau.

Waar kun je swingen?

De koppels die aan swingen doen, worden swingers genoemd en ontmoeten elkaar vaak thuis of in parenclubs. Veel parenclubs organiseren geregeld swingersavonden, waar je als koppel gewoon naartoe kunt gaan. Zijn jullie nieuwsgierig naar zo’n avond, zoek eens een club uit die aansluit bij jullie smaak en trek de stoute schoenen aan. Mocht je het niks vinden, dan kunnen jullie altijd weer naar huis gaan. Je bent nooit verplicht om handelingen te verrichten, dus als je nog twijfelt kun je gerust op zo’n avond even rondkijken.

Diverse vormen

Er zijn meerdere vormen van swingen mogelijk. Zo kun je met je eigen partner seks hebben, waarbij je een ander stel laat toekijken of met een ander stel ruilen van partner voor de seks. Bovendien kun je ervoor kiezen om het intieme contact in een aparte ruimte te laten plaatsvinden of bijvoorbeeld met meerdere partners tegelijk – een orgie – seks te hebben. Kortom, er zijn diverse vormen en je kunt doen waar jullie je prettig bij voelen.

Leuke oproep!

Recentelijk kregen wij de vraag of we eens een oproep konden doen voor een hele charmante, succesvolle, blonde en rokende man van 35 jaar uit de regio Amsterdam. Hij is op zoek naar een leuke vrouw die openstaat voor een swingersbestaan. Hij zou deze vorm van seksualiteit binnen een vaste relatie willen onderzoeken. Nu zijn wij natuurlijk geen datingwebsite, maar wel altijd uiterst enthousiast als het om liefde, daten en romances gaat! Dus bij deze!

logo+po-1-PUUR

Ben jij een vrijgezelle vrouw tussen de 25-32 jaar, sta je open voor swingen en heb je interesse om eens een drankje te doen met deze leuke man? Stuur jouw reactie en een recente foto naar info@puur-relatiebemiddeling.nl of neem een kijkje op PUUR-relatiebemiddeling. Zij zullen dit contact voor jullie verzorgen en wie weet komt daar iets heel moois uit. Wij hopen het!

 

Foto bovenin: Shutterstock – Kamil Macniak

6 Comments

 • Hoi, Mijn vriendin en ik willen al een tijdje gaan swingen maar we konden geen goede site vinden. Een vriendin radde samenswingen.nl aan. Misschien heb jij hier ook iets aan!
  Veel succes!

 • Via Google kwam ik hier terecht,
  Vind dit allemaal erg spannend ik werd getipt voor wappendate.nl heb mij erop aangemeld ben nog erg groen in deze branche. Misschien ook iets voor jou/jullie.

  Groet en swingse

 • Beste,

  Swingen is spannend en leuk tegelijk. Het daagt mij uit, en mijn vriendin ook! We hebben een goede relatie en maken vantevoren afspraken over wat wel en wat niet kan. Verder geven we elkaar een veto-recht 😉 Als de een iets doet/toelaat wat de ander buikpijn geeft, is het “stoppen”. Onze relatie blijft leidend. Daarvoor houden we te veel van elkaar.

 • Hallo wij Claudia en Erik, swingen eigenlijk al sinds het begin van onze relatie. We vinden de vrijheid die het ons samen geeft heerlijk. Alleen heeft het wel even geduurd voor we een betrouwbare website hebben gevonden waar je privacy gegarandeerd is. Wij staan sinds kort op Swingmembers.combdaar kun je alleen maar lid worden na validatie en dat vinden wij prettig. Zo kun je rustig en zonder door allerlei single mannen overspoelt te worden contacten leggen. Wij swingen overigens regelmatig en doen dit als aanvulling op ons heerlijke sexleven. Xxx Claudia

 • B4 datingsite is hiervoor dé website to be! De koppels worden gescreend en er is voor ieders smaak wel een koppel/vrouw/man te vinden.
  Ook voor feestjes en clubs kan je daar terecht. Als er iets is (technisch, info, problemen e.d….) ben je snel geholpen door de helpdesk.

  En voor de mensen die zich afvragen wat ons er toe zet….. Jullie fantasie is bij ons werkelijkheid geworden.
  Ik heb nog nooit zo goeie (en veel) sex gehad met mijn partner. Alles wordt bespreekbaar en alle remmen worden los gelaten…. You only live ones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.