Afknappers tijdens een eerste date

afknapper-date

Je wilt je beste beentje voortzetten en een verpletterende indruk maken op je date. Een vonk kan je natuurlijk niet forceren, maar op een aantal dingen kan je wel letten (en proberen te vermijden). Waar lopen we (mannen ook) gillend van naar huis? Lees en leer!

De telefoon checker

Anno 2014 is onze telefoon onze beste buddy geworden, maar laat hem tijdens een date vooral veilig in je tas zitten. Wanneer je constant je telefoon checkt geef je alleen maar het signaal af dat je niet geïnteresseerd bent in je gesprekspartner.

De ondervraging

Een vlot gesprek met hier en daar een lach is perfect voor een eerste date. Natuurlijk moeten er ook vragen gesteld worden, want hoe leer je elkaar anders kennen? Let hier alleen wel op dat het geen politie ondervraging wordt. Niemand wilt onderworpen worden aan een strikt kruisverhoor.

Just the three of us

Een gespreksonderwerp die je moet zien te vermijden is je ex. Niemand wilt verhalen over iemands ex horen tijdens een eerste date.

Blijf bij de les

Onvermijdelijk, ook tijdens een date kunnen mooie mannen voorbij komen, maar laat dit niet merken. Jij zou het toch ook niet leuk vinden als hij constant om zich heen zit te kijken?

Andere afknappers die geen nadere uitleg nodig hebben..

– De verkeerde naam noemen
– Onbeleefd zijn tegen het personeel
– Niet genoeg geld bij je hebben
– Te opdringerig zijn
– Te laat komen

 

Wat is jouw ergste afknapper? Laat het ons weten in een reactie!

 

_________________________________

Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock – Karsten Seiferlin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.