Mooie lingerie voor Valentijnsdag!

hunkemoller-lingerie-zwart

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Deze uit Amerika overgewaaide traditie (of noem je dit een ‘feestdag’?) wint steeds meer aan populariteit in Nederland. Hoewel wij van mening zijn dat je binnen je relatie elke dag je lief in het zonnetje moet of kunt zetten, zet deze dag aan om er nog eens extra bij stil te staan. Of als je normaliter niet zo van de cadeautjes bent, kun je je vriend/vriendin juist vandaag extra verrassen.

Mooie lingerie

Op Valentijn zien we vaak de meest cliché cadeaus voorbij komen, waar je eigenlijk net niks aan hebt. Denk aan een chocoladelolly of een hartjes ballon. Hartstikke lief bedoeld, maar toch zijn wij van mening dat als je je geld aan een cadeau uitgeeft, je beter kunt zorgen voor een écht leuk en blijvend cadeau. Waar vrouwen bijvoorbeeld altijd blij van worden, is mooie lingerie. Met een chique of sexy setje stralen we meer zelfvertrouwen uit en dit kan een hele lange tijd meegaan. Keer op keer plezier van je cadeau dus.

Betaalbaar cadeau

Echt mooie lingerie is vaak best prijzig en dat is niet voor iedereen weggelegd. Of sommigen hebben het er gewoon niet voor over. Dit jaar komt Hunkemöller met een prachtige valentijnscollectie voor een betaalbare prijs (tussen de € 12,- en € 45,-). Wij zochten onze favorieten uit en delen deze in de foto’s hieronder. Je kunt als vrouw zelf zo’n setje kopen en daarmee je vriend verrassen door deze ’s avonds aan te trekken of deze cadeau doen (mannen!). Je kunt hem laten inpakken in een mooie giftbox. Welke is jouw favoriet?

lingerie-valentijn-rood

Welke maat?

Het is vaak lastig om lingerie op de gok te kopen. Met een mooie top kun je nog wel een gokje wagen, maar als je echt voor een setje gaat kun je het beste even kijken naar de maat in de bh’s die in de kast van je vriendin liggen. Mochten jullie samen een setje gaan uitzoeken, lees dan hier hoe je je bh-maat kunt opmeten. Alvast fijne Valentijnsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.