Thessa: Mijn valentijn

valentijnskaartje

Valentijnsdag, het is alweer bijna zover. De meest gevreesde dag van een hele hoop mannen. En een dag waar een hele hoop vrouwen elk jaar weer naar uitkijken. Want of je het nu commerciële rompslomp vind of niet, het blijft leuk als iemand iets speciaals voor je doet.

Post

Post krijgen is namelijk altijd leuk en al helemaal als het anoniem is. Wij vrouwen houden van mysterie; van mannen die we niet kunnen doorgronden, van mannen die zich geheimzinnig gedragen. Dus een kaartje zonder afzender in de brievenbus maakt ons wild! Echt waar hoor mannen! Laat staan als je een verrassing voor ons hebt of een cadeautje.

Valentijnsdag is leuk!

Maar wat doe je met Valentijn als je vrijgezel bent? Verwacht je een kaartje? Verwacht je een bloemetje of een cadeautje? En als je die dan niet krijgt ga je dan heel zielig met een doos tissues de film: I hate Valentine’s day kijken? Of duik je de kroeg in met al je single friends opzoek naar die ene Valentijn, alvast voor volgend jaar?

Wat je ook doet; Valentijnsdag is leuk! Valentijnsdag is de dag van de liefde. Liefde voor alles en iedereen om je heen. Liefde voor je vrienden, liefde voor je familie. En misschien wel liefde voor je lief, als je die hebt, voor je nieuwe date of degene waar je stiekem een crush op hebt. Valentijn is de dag om dit duidelijk te maken, maak er gebruik van!

Ik en mijn secret crush

En ik? Ik ga de hele dag bij de brievenbus wachten op een briefje van mijn secret crush. Want ook al geef ik eigenlijk niet bijzonder veel om Valentijnsdag, het blijft toch spannend als je thuis komt. Zal er iets in de brievenbus liggen? Zal er iemand aan gedacht hebben? Zal er iemand zijn die mij leuk vind?

Ik ben in ieder geval benieuwd. Nieuwsgierig van aard als ik ben kan ik niet wachten tot het de 14e is. Maar wat er ook gebeurt, ik ga aan de mensen die mij lief zijn laten blijken dat ik van ze houd. Ook al krijg ik er niks voor terug.

 

Share the love! En alvast een hele fijne Valentijn.

 

XOXO Thessa

_________________________________

Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Shutterstock – Imt20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.