Nieuwe dating apps – dit zijn ze!

nieuwe-dating-apps-online

Heb jij het ook wel een beetje gezien op Tinder? Dan wordt het de hoogste tijd voor wat nieuws! Ik heb het gevoel dat Tinder trouwens wel voor de integratie van datingapps op onze smartphones heeft gezorgd. Waar of niet? Maar, je winkansen spreiden is nooit een slecht idee en daarom gaan we even gluren bij de concurrenten. Wat is er nog meer te vinden in de appstore?

Lovoo

Lovoo wordt getipt als de nieuwe Tinder en lijkt qua design er ook erg veel op. Bij Lovoo kan je je aanmelden met Facebook, Twitter of met een e-mailadres. Daarnaast heeft hij een iets geavanceerdere radarfunctie waarmee je ook in andere steden kan zoeken.
Prijs: Gratis
Voor Android & Apple

Knuz

Bij Knuz sluit je gratis een lidmaatschap af waarna je aan de slag kan. Het voordeel van Knuz ten opzichte van bijvoorbeeld Tinder is dat het profiel iets uitgebreider is. Bij die leuke potentiële date kan je meteen even checken waar degene bijvoorbeeld naar op zoek is, wat zijn lengte is en wat voor opleidingsniveau hij heeft.
Prijs: Gratis
Voor Android & Apple

Loveaholics

Met de datingapp Loveaholics kan je profielen van vrijgezellen over de hele wereld bekijken. Ideaal voor avontuurlijke singles, want wie weet voldoet een Aussie of een Latino toch meer bij jouw visie van de ware! Let wel op dat het gebruik van de app niet helemaal gratis is. Via je iTunes account kan je een abonnement afsluiten van 7 dagen, een maand of drie maanden om jouw mr. Right(now) aan de haak te slaan.
Prijs: Gratis
Voor Android & Apple

Twoo

Twoo is niet specifiek gericht op het vinden van een relatie, maar eigenlijk op het vinden van vriendschappen, die wie weet wel leiden naar meer. Je kan in je directe omgeving zoeken en gratis chatten met wie je wilt.
Prijs: Gratis
Voor Android & Apple

 

Heb jij al ervaring met één van deze dating apps? En en en?!

 

_________________________________

Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Flickr – Robert Huffstutter

2 Comments

  • Gebruik NOOIT Twoo. Ik heb me daar geregistreerd en ineens kreeg ik op mijn alternatieve emailadressen een mail van Twoo. Daar stond in dat ik me daar geregistreerd had en dat ik de ontvanger van de mail uitnodigde dat ook te doen. Daar heb ik nooit toestemming voor gegeven en dat wil ik ook helemaal niet. En wat nog erger was dat mijn hele adresboek zo’n mail bleek te hebben gekregen en daar heb ik vervelende reacties op gekregen. Nog er van afgezien dat ik natuurlijk niet er op zit te wachten dat zakelijk relaties weten dat ik me bij Twoo heb ingeschreven. Echt waardeloos. Ik heb me meteen uitgeschreven maar de mail van Twoo blijven hardnekkig komen. Echt geen goeie keus 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.