5 redenen waarom je een man met een baard moet daten!

knappe-man-baard

Baardmannen zijn niet alleen helemaal ‘in’, ze zijn ook nog eens woestaantrekkelijk! Nog niet overtuigd? Lees dan onze redenen waarom je een man met een baard moet daten!

Heet, heter, heetst

Mannen met baarden zijn gewoon hot, knap, hip, mannelijk en booming!

baard-sexy

Bron: Tumblr

Bewust met uiterlijk bezig

Een goede baard onderhouden kost relatief veel tijd. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze baardmannen meer dan gemiddeld bezig zijn met het uiterlijk en daarom ook vaak een goed kapsel en goede kleding aanhebben. Tja… dat maakt ze dan weer extra aantrekkelijk natuurlijk!

baard-verzorgen

Bron: YouTube

Ze worden al-tijd serieus genomen

Gewoon true, mannen met baarden worden altijd serieus genomen.

baard-serieus-genomen

Bron: CBC

Mannen met baarden zien er ouder/volwassener uit

Weg met de babyface, door de baard ziet hij er direct een stuk volwassener uit. Zo straalt hij veel kennis en levenservaring uit en dat is natuurlijk super aantrekkelijk!

baard-scheren

Bron: Tumblr

Leuke vrienden

Tot slot, maar niet geheel onbelangrijk: Juist omdat deze mannen zo ‘cool’ zijn, zullen ze ook optrekken met andere leuke dudes. Doe er je voordeel mee. Cheers!

vrienden-baard

Bron: Tumblr

 

 

 Foto bovenin: Flickr – Mustafa Khayat

47 Comments

 • Mijn vriend heeft al jaren een baard. Het is nu ineens helemaal hip, ik zie er steeds meer mannen mee lopen. Ben het ermee eens dat het zeker ouder maakt en sexy staat! Dus ik stem voor. Erg gelachen om de filmpjes hierboven!!

 • Jaaa baarden zijn zo hot!!!

  Ps, er zit wel een verschil tussen de baarden, zo’n vlassig baardje vind ik maar niks. Maar de baardmannen hierboven, love!

 • Mannen met baarden zijn onzeker over hun mannelijkheid. Ze laten die baard (en die snor, en dat schaamhaar over hun hele lichaam) uit bewijsdrang groeien. Vrouwen die op mannen met baarden vallen zijn onzeker over hun vrouwelijkheid. In het contrast zoeken ze hun bevestiging.

 • Heerlijk een man met baard hahah !! maar de rest moet hij wel glad geschoren zijn anders vinden veel vrouwen dat vies . Want dat is weer iets te mannelijk . Baba wat een onzin de meeste mannen die ik kan doen het omdat ze geen zin hebben zich te scheren in de ochtend .

  Groetjes een geschoren man met borstharen :-)) .

 • Het gewas op het lichaam, inclusief baard en snor, is apenhaar. De evolutie is nog niet voldoende voortgeschreden om ons definitief van onze apenbroeders te onderscheiden. Vooral mannen dus, maar zat vrouwen hebben ook nog heel wat te stellen met haargroei die herinnert aan onze bescheiden herkomst. Dus we hebben de keus: lopen we alvast op de evolutie vooruit of klampen we ons vast aan het primitieve verleden?

  • Tot de eerste wereld oorlog was een baard gemeengoed bij mannen (net zoals lang haar trouwens, maar dat terzijde). Dat de meeste mannen er nu uit zien als een stel verwijfde slaphandjes met apenpakjes doet mij geen deugd. Voor mij een teken dat deze mannen een hoofd laten hangen naar de veeleisende vrouw die graag een kaalgeschoren varkentje wil. Gelukkig zijn er nog steeds, of steeds meer vrouwen, die hier vanaf stappen en een man willen met een eigen wil, sterke mening en goed uiterlijk.

 • Mijn vriend heef een baard, omdat hij geen zin heeft om te scheren, te lui is (zijn eigen woorden) en vrijwel geen verzorgingsproducten gebruikt voor zijn baard terwijl hij die wel heeft………

 • LAME!

  Vooral die grote uit de kluiten gewassen baarden en dan zo’n opgeschoren kop stel hipsters. En dat je dan cool bent en met andere ‘coole’ dudes om kan gaan ><.
  Just too sad…

 • Gewoon smerig zon baard. Echt fris kan het gewoon niet zijn. Schaamhaar op je gezicht. En dan vooral al ze zo met hun handen heel de tijd aan die baard draaien. Bacterie nest. Maar ieder z’n ding natuurlijk. Als je het mooi vind gewoon doen zeg ik.

 • ik heb toch wel een flink uit de kluiten gewassen baard en een mooie krulsnor !! Maar mijn hoofd is mooi spiegelglad geschoren !! En z’n baard is praktisch in de zomer omdat je mond dan in de schaduw staat en dan heb je minder dorst ;-())))

 • Wij moslims laten onze baard groeien omdat onze profeet het zo deed en het verschil Wilde zien tussen moslims en niet moslims. Om niet te lijken op niet moslims.
  De İslam weet wat mooi is en wat goed is, innerlijk en uiterlijk.

 • Ik vind mannen met baard heel aantrekkelijk. Het straalt iets stoers uit. En meestal zien de mannen met naard en heel verzorgt uit. Ook qwa uiterlijk.

 • er is niets meer dat me laat walgen van een pratende k*t ik vind het echt smerig en onverzorgd staan zon baart een stoppelbaartje kan nog net maar daar blijft het wat mijn smaak betreft ook bij blehhh

  • Dat jij geen behoefte hebt aan een man met enig intellect en eigen wil (die gaan goed samen) blijkt wel uit jouw reactie. Na zoveel berichten waarin “baart” het onderwerp is, het voor elkaar krijgen om het foutief te spellen…

   Laat ik maar niet beginnen over het tekort aan leestekens, de grammatica en jouw oppervlakkigheid dat een baard per definitie smerig is…

   Ik voel me niet gepikeerd omdat ik zelf een baard heb, noch doen de, naar alle waarschijnlijkheid, hierop volgende “wie ik wel niet denk dat ik ben” gegronde reacties mij vrij weinig.

   Als iemand tijd heeft om hierop te reageren, zou men die kunnen gebruiken om de Nederlandse taal meester te maken. Voor de mannen onder u; de baard groeit gelijktijdig door.

   Een man of vrouw moet lekker doen waar hij/zij zin in heeft. Desalniettemin; meningen zijn, mits onderbouwd, als er behoefte is welkom…

 • Hallo Mike,

  Helaas kan ik niet direct op je bericht reageren, dus dan maar zo. Het is vreselijk gesteld met de Nederlandse taal, dat klopt. Het is wel zo dat de puntkomma alleen gebruikt wordt wanneer deze vervangen kan worden door het woord ‘en’.

  On topic. Ik heb ook een baard, een rode.

  Fijne dag!

 • Wat heeft interpunctie te maken met het baard onderwerp? Tja….. als we geen steekhoudende argumenten kunnen aanvoeren, dan gaan we de mensen maar beledigen?

  Zelf ben ik geen baard drager, dit zal ongetwijfeld liggen in het feit daar ik vroeger, begin jaren 90, bij defensie werkzaam ben geweest en het niet scheren in de morgen niet gewaardeerd werd om het maar netjes te verwoorden. Het argument dat iemand met baard per definitie meer “man” zal zijn vind ik naar mijn inziens een ridicuul argument.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.