9x toffe boeken voor vakantie!

boeken-lezen-vakantie

Ga je binnenkort op vakantie of heb je gewoon lekker de tijd om in je eigen tuin te ontspannen met een boek? Heerlijk! Welk boek ga jij lezen? Wordt het een goed verhaal of een boek waarmee je ‘aan de slag kunt’? Wij hebben een paar favorieten boeken voor vakantie op een rij gezet!

Lekker lezen met een goede thriller

Zin een een spannende thriller? Dan zijn de top 10 thrillers Lieve mama of Het meisje in de trein een echte aanrader, zo’n boek dat je niet meer weg kunt leggen. Of heb jij genoten van de vijftig tinten-serie? Dan kun je nu het verhaal lezen vanuit het perspectief van de hoofdrolspeler Christian Grey in het boek GREY. Smullen!

spannende-leesboeken-zomer

Lees hier de samenvatting en recensies:
Het meisje in de trein – € 19,95
Grey – € 15,00
Lieve mama – € 19,95

 

Meer gaan koken deze zomer?

Ben jij al die zakjes, pakjes en e-nummers ook zo zat en voornemens om gezonder te gaan eten? Sla je slag. In de boeken Chicks love food en Powerfood – Van Friesland naar New York staan lekkere recepten die je helpen lekker te kokkerellen deze zomer. Wil je meer lezen over de invloed van voeding op je gezondheid en de belangrijke functie van je darmen? Dan is de mooie voedselmachine een goed boek en een echter aanrader overigens. Deze boeken zijn ook leuk om cadeau te doen trouwens!

boeken-voeding-vrouwen

Lees hier de samenvatting en recensies:
De mooie voedselmachine – € 17,95
Chicks love food – € 18,95
Powerfood – Van Friesland naar New York – € 19,99

 

Bloggen enzo

Wil jij ook eens gaan bloggen om je eigen verhalen te delen met de rest van de wereld? Of heb je al een blog en wil je graag beter worden? Dan is How blogs work echt een leuk boek om lekker mee aan de slag te gaan deze zomer. Anderzijds heb je het boek On top dat ook echt een aanrader is! Deze inspiratiegids van de succesvolle Anna Nooshin -die de goedlopende website NSMBL oprichtte-, zit vol grappige en herkenbare situaties en helpt je het beste uit jezelf te halen.

Niet zozeer over bloggen, maar wel over happiness gaat het boek GELUK. Dit boek staat vol met wijsheden van geluksprofessoren vanuit de hele wereld. Erg interessant leesvoer om de zomer mee door te komen!

boeken-bloggen

Lees hier de samenvatting en recensies:
On top – € 20,00
How blogs work – € 19,99
Geluk – € 24,99

 

‘Fijne vakantie en veel leesplezier!’

 

 Foto: Shutterstock – Dudarev Mikhail

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.