50 tinten grijs film

film-50-tinten-grijs

Eigenlijk zaten we er allemaal een beetje op te wachten: de 50 tinten grijs film! Inmiddels is hij uit en zijn de meningen verdeeld. Dit moet je weten..

De film

De film 50 tinten grijs zal de eerste verfilming worden van de erotische trilogie van E.L. James. De onschuldige Anastasia Steele wordt verliefd op de miljardair Christian Grey. Tussen hun ontstaat een seksuele relatie die gebaseerd is op dominantie, bondage en expliciet beschreven seksscènes.

50 tinten grijs film in de bioscoop; onze recensie!

De film is op 11 februari 2015 in première gegaan en wij waren erbij! Lees hier onze recensie van 50 tinten grijs.

Waarom moet je hem zien?

Oke, er zijn talloze redenen om deze nu al veelbesproken film te zien,  maar de grootste is misschien toch wel hoofdrolspeler Jamie Dornan. Wat een mooie man is dit toch om naar te kijken. Logisch dat hij als model diverse campagnes mocht vertegenwoordigen. Wij willen wel ongegeneerd 1,5 uur naar deze man op het witte doek kijken hoor, no problemo!

De cast

De cast is bekend en de meeste scènes inmiddels gedraaid. Dit is de crew!

Christian Grey: Jamie Dornan

Anastasia Steele: Dakota Johnson

Anastasia’s moeder (Carla): Jennifer Ehle

Anastasia’s huisgenoot (Kate): Eloise Mumford

Anastisia’s goede vriend (José): Victor Rasuk

Christians bodyguard (Captain Philips): Max Martini

Christians broer (Elliot): Luke Grimes

Christians moeder (Grace): Marcia Gay Harden

Christians zus (Mia): Rita Ora

Trailer

 

Het boek

Sinds het boek in 2011 gepubliceerd is door de Britse E.L. James is het in meer dan 50 talen over de hele wereld vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 70 miljoen exemplaren verkocht. Dit maakt het een van de snelst verkopende boekenreeks ooit. Ook in Nederlands is het boek ongekend populair. De trilogie bezette de top drie van best verkochte boeken in 2012 en ging alleen in Nederland al 1 miljoen keer over de toonbank.

Heb jij het boek nog niet gelezen of mis je het tweede of derde deel?

Bol.com: 50 tinten grijs (€ 10,-)

Bol.com: 50 tinten donkerder (€ 10,-)

Bol.com: 50 tinten vrij (€ 10,-) 50-tinten-grijs

 Foto: Shutterstock – Conrado

6 Comments

  • Ik ben zó benieuwd! Al heb ik wel begrepen dat ze héél veel seksscènes niet deden, omdat het anders niet in de bioscoop zou mogen worden gedraaid. Daar valt natuurlijk ook iets voor te zeggen…

  • Ja dat kunnen wij ons ook voorstellen Femke, je hebt ook met vele belangen te maken. Toch zou het een kans zijn om eens grenzen te overschrijven, net als dat dit boek taboes weggenomen heeft. Wij zijn in ieder geval ook heel benieuwd!!

  • Heb van de boeken genoten en de film viel mij erg tegen. Het was allemaal zo gevoelloos, kil, het raakte me niet. Ik heb er nog met anderen over gepraat op feestje de volgende dag, die deelden mijn gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.