Thessa: Ook geen seks?

wit-jurkje

Over het algemeen gezien heb ik inmiddels wel door hoe mannen in elkaar zitten. Ik vind het altijd interessant om met mannen te praten over hun denkwijze. Veel mannelijke vrienden, dates en ex-vriendjes heb ik al het hemd van hun lijf gevraagd. Ook mijn vader moet het soms ontgelden. Ik wil mannen namelijk beter begrijpen en ik wil zoveel mogelijk informatie verzamelen als ik kan. Ik heb er nog net geen studie van gemaakt.

No hints!

Zo weet ik bijvoorbeeld dat mannen hints niet begrijpen. Als je wat gedaan wilt hebben, vraag het gewoon en ze zullen het doen. Als er wat met je aan de hand is en een man vraagt ernaar, antwoord dan nooit met; ‘niks’. Hij zal namelijk niet doorvragen en zal zich vervolgens niet meer druk om je maken. Bij mannen moet je gewoon duidelijk zijn, zeggen waar het op staat en vragen als je iets nodig hebt. Niet om denigrerend te zijn maar mannen zijn eigenlijk gewoon simpel. Behandel en benader ze daarom ook op die manier. Wij vrouwen denken wat dat betreft gewoon altijd veel te moeilijk en vooral te complex. Daarom botsen we ook zo vaak met elkaar.

Die ene collega

Maar om even terug te komen op het feit dat ik mannen dus aardig goed begrijp en ze over algemeen wel door heb; is er één man die ik echt niet kan doorgronden. Een tijdje geleden werkte ik samen met iemand waar ik wel een oogje op had. Ook niet meteen in het begin trouwens. In het begin vond ik hem namelijk een beetje vreemd. Maar naar mate ik hem beter leerde kennen begon ik hem toch wel een beetje leuk te vinden. En hij mij volgens mij ook.

De hele werkdag hingen we om elkaar heen. We zochten elkaar constant op. De hele dag door oogcontact, flinterige gesprekken, aanrakingen en toespelingen. Je kent het wel. Gewoon verliefd puberaal gedrag. Op een gegeven moment begon het ook collega’s op te vallen, maar daar trokken wij ons niks van aan. We hadden het gezellig met z’n twee! Maar er gebeurde nooit wat. Buiten werk om zagen of spraken we elkaar niet en dat baarde mij zorgen. Dat was geen goed teken, want ik weet als een man je leuk vindt, dat hij moeite zal doen. Hij zal je mee uit vragen, contact met je zoeken maar deze jongen deed dat niet.

Niks? Ook geen seks?

Na maanden lang te hebben geflirt en om elkaar te hebben heen gedraaid heb ik hem gewoon eens op de man afgevraagd wat hij nou eigenlijk wilde. “Wat ik van je wil? Nou eigenlijk niks.” Zijn antwoord deed mijn ogen rollen. Hij wou niks van mij? Na al die toespelingen, na al dat geflirt wilde hij niks van mij?! “Nee, je bent aantrekkelijk en ik vind je leuk hoor. Gewoon leuk om mee om te gaan, leuk om mee te flirten, maar verder wil ik niks”, voegde hij er nog even aan toe. “Dus je wilt ook geen seks?” vroeg ik hem. “Nee, ik wil ook geen seks” antwoordde hij…..

Wauw…

Wauw was letterlijk mijn reactie. Want als ik iets heb geleerd in mijn studie over de man is dat mannen in de basis altijd wel seks willen. Maar nee hoor. Deze jongen vond mij leuk, aantrekkelijk zelfs, maar tegen seks zei hij gewoon nee.

Wauw…

XOXO Thessa

_________________________________

Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Flickr – Laura Dye

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.