Thessa: Als een oude date je nieuwe liefde wordt

koppel-strand-zonsondergang

Als een oude date je nieuwe liefde wordt… Vandaag vertel ik je er alles over; ongeveer twee jaar geleden ging ik daten met de normaalste jongen waar ik ooit mee had gedate. We leerde elkaar kennen via een datingsite en besloten na wat WhatsApp-contact een drankje te gaan drinken.

De eerste zoen

Het was meteen erg gezellig en als snel zat ik een paar dagen later met een wijntje in mijn hand bij hem thuis. Daar zoende we dan ook voor eerste keer. Uren lang, op de bank. We vonden elkaar leuk maar er was in mijn privé leven heel veel gaande. Mijn moeder was nog geen twee weken daarvoor overleden aan de gevolgen van kanker. Onze kortstondige romance liep daarom ook stuk. Het ging allemaal wat snel en ik had natuurlijk een behoorlijke rugzak bij me op dat moment. Erg jammer wat we hadden het leuk en we waren elkaars normaalste date via internet.

Fans

Via social media zijn we elkaar altijd blijven volgen en nu drie maande geleden kwam er een conversatie op gang door een onschuldige tweet van zijn kant. Van wat Twitter mentions over en weer ging het gesprek door op WhatsApp. “Je hebt fans trouwens” schreef hij. Een vriendin van hem is een vaste lezeres van mijn persoonlijke blog en vroeg zich af waar wij elkaar van kenden. Ik had namelijk een foto geliked op FB waar ze samen op stonden.

Nieuwe afspraak

Hij moest natuurlijk meteen met zijn billen bloot want het eerste wat ze aan hem vroeg was of wij wel eens met elkaar hadden gedate. Ze vond het maar gek dat het niks tussen ons was geworden en het wakkerder aan zijn kant wat aan. “Nu we elkaar toch spreken. Heb je zin om binnenkort weer wat te gaan drinken samen?” vroeg hij ineens. Natuurlijk heb ik eerst even gecheckt of hij dit nou vroeg omdat zijn vriendin dat had gezegd of omdat hij dat zelf wilde. Maar hij vertelde dat hij al vrij snel spijt had van zijn keuze om mij te laten gaan twee jaar geleden. “In dat geval lijkt het me erg leuk” antwoordde ik.

Al 3 maanden gelukkig!

Zo gezegd zo gedaan. Twee weken later zaten we aan een tafeltje in een leuk Italiaans restaurantje in Rotterdam. Het was wederom weer een verfrissende en normale date. Geen gekkigheid, gewoon fijn en gezellig. We waren samen uit omdat we graag bij elkaar wilden zijn en niet omdat we moesten daten. Een erg bijzondere ervaring eigenlijk. Maar vooral een enorm fijn gevoel. Een tweede eerste zoen volgde bij de auto. En een vervolg afspraak stond al gepland. Zo hoort het blijkbaar te gaan; ‘als het goed zit gaat het vanzelf’ zeiden mijn vrienden altijd tegen mij. En gelijk kregen ze, inmiddels zijn we al drie maanden gelukkig met elkaar.

Hierbij neem ik ook afscheid als single blogger van Fleurflirt.nl. Ik vond het erg leuk mijn single avonturen met jullie te delen! Maar ik ben nu toch wel erg blij dat ik nu een hele fijne liefde heb gevonden.

XOXO Thessa

_________________________________

Lees hier alle blogs van Thessa!

Foto: Flickr – Leo Hidalgo

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.