Eerste date ideeën

sportieve-date-allstars

De eerste date is meestal ietwat spannend en onwennig, of je elkaar nou voor het eerste ontmoet of elkaar al een tijdje kent. De eerste indruk is toch onuitwisbaar. De meest gehoorde activiteit is om iets te gaan drinken: lekker casual en een prima activiteit om elkaar beter te leren kennen. Wil jij het even anders? De tips is om in ieder geval een activiteit te zoeken die dichtbij jullie staat!

Balspel

Activiteiten die dichtbij ‘een drankje doen’ liggen, maar waarbij je niet ‘confronterend’  tegen over elkaar hoeft te zitten is een potje poolen of wat denk je van old school bowlen. Lachen! Zo breek je ook direct het ijs.

Sporty spice

Zijn jullie beiden sportief en ben jij niet bang om jezelf tijdens de eerste date in het zweet te werken? Ga een wedstrijdje squashen gevolgd door een nabeschouwing met een drankje.

High beer/wine

Lusten jullie beiden wel een hapje en een drankje? Tegenwoordig bieden steeds meer restaurants en cafés een high beer/wine aan, die het ‘simpele een drankje doen’ net wat anders maakt.

In de buitenlucht

De lente begint weer bijna dus ook geen excuus om lekker naar buiten te gaan. Leer elkaar beter kennen door samen een lange wandeling over het strand of door het bos te maken. Andere activiteiten waarmee jullie je prima in de buitenlucht kunt vermaken: tandem of step huren, waterfietsen, picknicken of een roeibootje huren. Mocht het heel gezellig zijn, dan sluit je de dag af met een kampvuurtje en een goed glas wijn. Als dan de vonk niet overspringt….

Hoe ziet jouw perfecte eerste date eruit?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Jorinde!

 

Foto: Flickr – Joe Jukes

1 Comment

  • Date is perfect als hij echt leuk blijkt! Dan maakt het me geen drol uit wat we gaan doen haha! Maar om het ijs te breken is een activiteit zeker aanrader… Ik heb wel eens geschaatst met een date in de winter, ook een toppertje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.