De vrouwonvriendelijke versiertips van Julien Blanc

vrouwen-versieren

Hij is de vrouwonvriendelijke variant van The Hitch en landen als Brazilië en Australië weigeren hem zelfs al een visa te geven. Julien Blanc (25!) doet heel wat stof opwaaien door zijn seksistische versierworkshop en controversiële uitspraken als ‘vrouwen moet je vernederen’. Oftewel, een lesje hoe het niet moet.

De rode draad

Mannen betalen grof geld voor intensieve bootcamps waarin gouden tips gegeven zouden worden over hoe je een vrouw snel het bed in krijgt. De rode draad? Domineren ala onze voorvaderen die met hun knuppel zwaaiend hun vrouwen de grot in sleepten. En hoe dat in 2014 wordt toegepast? Vrouwen manipuleren zodat ze tegen beter weten in toch met je naar bed gaan.

Choking girls

Al in shock? Hij maakt het nog bonter. In een filmpje is te zien hoe hij zijn tips op de Japanse straten toepast door vrouwen bij de keel te grijpen en hun hoofden richting zijn kruis te duwen. Daarnaast verstuurde Julien tweets met de boodschap om vrouwen als oud vuil te behandelen en plaatst hij foto’s met de hashtag #Chokinggirlsaroundtheworld.

Persoonlijk vind ik het al erg genoeg dat iemand zo een flinke boterham verdient. Maar, vrouwen opgelet, naar verluid komt Julien, met de organisatie waar hij werkzaam is, begin december naar Amsterdam.

Wat vind jij van deze versiertips?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock – Kamil Macniak

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.