Bloggers

FleurFlirt is een online magazine over liefde, daten, seks en relaties. Tienduizenden vrouwen gebruiken de site maandelijks om inspiratie op te doen over hun liefdesleven.

Wij zijn op zoek naar nieuwe bloggers!

Wij zoeken bloggers die het leuk vinden om te schrijven over daten, liefde, seks, relaties en/of het single bestaan. Zo kun je via ons je schrijfskills boosten, je eigen blog onder de aandacht brengen en het staat natuurlijk goed op je CV!

blogger-worden

Je schrijft…
– graag over de liefde!
– 1 artikel per week
– met enige ervaring

We bieden…
– een groot platform voor jouw schrijfkunsten
– 90.000 bezoekers p.m.
– promotie voor jouw website
– ervaring en kennis in de webwereld
– eigen blogpagina
– goede referentie CV

Interesse? Stuur gerust een mail naar info@fleurflirt.nl voor vragen of een proefblog!

 

Dit zijn onze toffe bloggers!

Foto-Chantal

Chantal | allround blogger

Mijn naam is Chantal, happy single, en nooit alleen zullen we maar zeggen.

Heeft Marketing & Communicatie gestudeerd en werkt als Supervisor op een callcenter in de entertainmentbranche. Daarnaast doet ze ook modellenwerk. Ze schrijft uit eigen ervaring, maar haar vrolijke, uitdagende fantasie komt er ook vaak aan te pas.

Lees hier alle blogs van Chantal

 

Helga | allround bloggerfoto-helga

Hoi, ik-ben-Helga. Een alleenstaande moeder met een dochter van 4. Ik heb een hekel aan labeltjes dus zie ik mezelf liever als een vrouw met kind en manloos-huishouden. Wil je weten hoe het date-leven eruit ziet als single mom? Of ben je nieuwgierig naar mijn tips, verhalen en andere hersenspinsels? Lees dan vooral mijn blogs en volg me op facebook op: ik ben Helga.

Lees hier alle blogs van Helga

 

 

Foto-Floor
Floor | allround blogger

Floor is een vrijgezel met van die twinkelende oogjes. Ze wilt als blogger prikkelen, enthousiasmeren en activeren. Inspiratie haalt ze uit ervaringen, haar fantasie en humor krijg je daarbij cadeau!

Lees hier alle blogs van Floor

 

 

 

Marleen | relatie bloggerfoto-marleen2

Mijn naam is Marleen en ik schrijf blogs over mijn leven en mijn relatie met Meneer.

Marleen woont samen met Meneer en geniet van een never-a-dull-moment-lifestyle. Zij het korte Lontje, Hij het Engelengeduld, een perfecte formule.

Lees hier alle blogs van Marleen

 

 

 

Joyz | seks & relatie bloggerFoto-Joyz

Mijn naam is Joyz en heb mijn eigen praktijk De Seksualiteitscoach.

Met De Seksualiteitscoach help ik mensen met relationele en seksuele vragen of problemen. Met mijn blogs wil ik laten zien dat niets raar is. Daarnaast hoop ik dat ze lezers motiveren en inspireren. Alle blogs zijn geschreven vanuit mijn professionele kennis van de seksuologie en mijn eigen ervaringen.

Lees hier alle blogs van Joyz