Dit doet de zomer met vrouwen!

zomer-vrouwen

Het is zomer! En dat vrouwen zich sexyer en gelukkiger voelen in de zomer is een feit. Maar hoe komt dat eigenlijk? Wij leggen het je uit.

Sexy in de zomer

Wij voelen ons sexy in de zomer! We lachen meer en staan daardoor ook meer open voor een gezellig praatje met wie dan ook! De zon geeft ons een lekker bruin kleurtje en dus denk je al snel als je in de spiegel kijkt; sexy wijf ben ik!

Fitter

Juist ja, we moeten weer in ons bikini en dus zorgen we ervoor dat we he-le-maal in shape zijn. We plegen een extra bezoekje aan de sportschool of rennen nog een rondje extra buiten. En doordat we meer sporten, voelen we ons ook fitter en gelukkiger. Want het is echt zo; sporten maakt je happy!

Kleding

Wij houden van jurkjes en leuke zomerschoentjes en dus shoppen we er flink op los in de zomer. Nog leuker vinden we het om deze kleding te showen aan ie-der-een. We stralen en voelen ons echt niet meer onzeker in dat leuke, nieuwe zomerjurkje!

Flirten

Oh wat zijn we goed in flirten tijdens de zomer. Zonnebril op en gaan! En we flirten echt niet stiekem hoor, nee hij mag het best weten dat we hem van top tot teen bekijken.

Seks vinden we lekkerder

We vinden het lekkerder om seks te hebben in de zomer. Waarom? We zijn gelukkiger, voelen ons sexyer en zijn minder moe. Dit zorgt ervoor dat we meer zin hebben en dat we zelfs aan seks in de open lucht denken.

Enjoy summer!

_______________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock – Jetrel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.