Win het boek ‘Heb je me gemist?’ voor pakjesavond!

Omdat de feestdagen in aantocht zijn, willen we jullie kans laten maken op een leuk extraatje op pakjesavond! Doe je mee?

Thriller ‘Heb je me gemist?’

Hou jij ook zo van een lekker spannend boek voor de koude dagen?! Dan moet je zeker meedoen met deze winactie. Deze thriller Heb je me gemist? van Karen Rose houdt je geboeid van het begin tot het einde.

Het verhaal

Heb je me gemist? is het verhaal van hoofdofficier van justitie Daphne Montgomery. Zij heeft na een zware tijd een goed leven voor haarzelf en haar zoon weten op te bouwen. Haar zorgvuldig opgebouwde vertrouwen wordt echter op de proef gesteld wanneer haar zoon ontvoerd wordt.

In de boeken van Karen Rose worden de harde misdaadaspecten afgewisseld met een flinke dosis romantiek. Dat levert haar in Amerika de naam Koningin van de Romantic Suspense op.

Winnen?

Wij mogen maar liefst 3 exemplaren verloten! Wil jij één van de drie boeken winnen? Laat dan in een reactie hieronder weten wat jij voor pakjesavond vraagt (naast dit boek natuurlijk) en je bent direct in de running! De winactie is afgelopen, meedoen is helaas niet meer mogelijk.

And the winner is…

Bedankt voor alle enthousiaste reacties! We hebben uit alle inzendingen 3 winnaars geloot! Drumrolls please…

– Clarike
– Floor
– Charlotte

Gefeliciteerd dames! Jullie mogen je adressen mailen naar info@fleurflirt.nl en Heb je me gemist? komt zo snel mogelijk jullie kant op! Degene die niet gewonnen hebben, kunnen hem hier alsnog bestellen!

17 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.