Waarom vrouwen goed zijn in relaties

vrouw-relatie-cadeau

We kunnen niet zonder! En dan hebben we het over mannen inderdaad. Maar wist je dat mannen echt he-le-maal niet zonder ons kunnen? Wij vrouwen zijn namelijk ontzettend goed in een relatie onderhouden en dat is nog maar het begin. Lees hier waarom wij zo goed zijn..

Meerdere dingen tegelijk

Dat wij vrouwen meer dingen tegelijk kunnen was jullie vast wel bekend. Dat dit handig is in een relatie blijkt uit het feit dat wij ondanks onze drukke baan er ook voor zorgen dat het huis er nog een beetje opgeruimd uitziet. Wij kunnen het namelijk presteren om met onze mobiel aan ons oor een collega tips te geven en tegelijkertijd het dressoir af te stoffen. En als we dan het bed op moeten maken, zetten we mevrouw collega toch gewoon even op de speaker? Juist ja, we blijven gewoon 2 dingen tegelijk doen.

Appen

Wij hebben allemaal het appgedrag waar je U tegen zegt. Wij zorgen er wel voor dat manlief lieve appjes krijgt, leuke foto’s krijgt en ook meerdere kusjes op een dag. Hoezo perfecte vrouw?!

Boodschappen

Niet het leukste klusje van de week, maar wij zijn er wel goed in. Wij weten ook precies wat onze mannen lekker vinden. En als we dan toch deze klus uit handen geven aan manlief, neemt hij altijd het verkeerde merk mee. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de boodschappen opruimen. Want waarom staan de rollen toiletpapier ineens in een keukenkastje?

Sociaal leven

Wij vrouwen zorgen ervoor dat het sociale leven buiten de relatie op en top blijft. Wij maken namelijk regelmatig afspraken met onze vrienden en zorgen ervoor dat de cadeautjes zijn gekocht voor de verjaardagen van neefjes, nichtjes, oom en tantes. Ja…laat dat maar aan ons over.

Dagje samen

Iedereen is tegenwoordig druk, druk, druk en ook in je relatie zal je merken dat je echt tijd voor elkaar moet maken. Daarom vinden wij het heerlijk om op zondag met manlief een heerlijke strandwandeling te maken. Ook als hij tegenstribbelt, dan weet je hem op subtiele wijze over te halen. Wij doen er namelijk alles aan om onze relatie leuk te houden.

Spanning in de slaapkamer

Mannen staan er om bekend graag verwend te willen worden. Vrouwen daarentegen houden ook ontzettend van aandacht. Maar hoe zorg je ervoor dat hij jou die nodige aandacht gaat geven? Juist ja, om hem te verrassen met een mooi, sexy lingeriesetje en hem uit te dagen tot een heerlijk potje seks! Dus dit doen wij ook gewoon, wij zijn echt de beroerdste niet.

Het is geven en nemen in een relatie. En al lijkt het erop dat wij soms gewoon veel meer geven, hebben wij toch echt die mannen wel nodig. Stiekem vinden wij het heerlijk om de controle te houden en hem te verwennen. Wij vrouwen kunnen nou eenmaal heel veel en mannen mogen daar best van genieten!

Ben jij ook zo goed in het onderhouden van je relatie? Wij horen het graag!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal

 

Foto: Shutterstock – Iko

3 Comments

 • ik ben het volledig eens met dit artikel.
  Het is voornamelijk alle ballen in de lucht houden. Maar ik vraag me steeds vaker af waarom?
  Ik verdien het als vrouw toch ook weleens om een keer niet aan vier dibgen tegelijk te denken zonder dat alles in het honderd loopt?
  Ik denk dat dat ons sexleven, wat voor mannen en vrouwen zo belangrijk is, ten goede komt.
  Daarnaast is het voor vrouwen oom weleens fijn om op de bank te ploffen en manlief eens te zien sloven.
  Kortom; ja wij vrouwen houden graag de controle maar we kunnen het ook prima los laten als manlief zijn best doet om het eens een keertje over te nemen. Om tot slot een beest van vrouw in bed te hebben! Lijkt mij toch een goed doel?!

 • Ben het er helemaal mee eens, alleen is het helaas altijd net iets meer even dan nemen! En of het gewaardeerd wordt is ook nog maar de vraag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.