Vakantieliefde; Do’s en don’ts!

vakantieliefde-strand

Zon, zee, strand en zongebruinde lijven. Geef toe, je vakantiebestemming is de ideale broedplaats voor ontluikende liefdes. Van lange zomerliefdes tot avontuurtjes gebaseerd op pure lust. Het kan je zomaar overkomen. Maar, wat kan je beter wel en beter niet doen? De do’s en don’ts voor een vakantieliefde!

Stap in het avontuur

Een vakantieliefde staat gelijk aan een portie avontuur. Een vreemd land, een andere cultuur, het werkt misschien allemaal even wat anders. Bij vakantieliefdes kan je hard to get spelen tot dat je weer in het vliegtuig terug zit of er vol instappen en genieten van die enkele dagen die je samen doorbrengt.

DO: Ga er voor. Althans voor die paar weken of dagen dat je in het land bent. Geniet van de aandacht, maar gooi je niet meteen voor de leeuwen.

DON’T: To hard to get spelen. In Nederland een prima strategie, maar op vakantie heb je daar de tijd niet voor!

Gebruik je verstand

Nu hoor je vast je moeder praten, maar het is zo waar: Wees niet naïef. Op vakantie kan je je wat meer laten gaan. Je stapt sneller in een avontuur, maar laat je niet (geheel!) leiden door je hart. Gebruik je verstand. Zelfs wanneer je tot 4 uur ’s nachts rozig van de wijn in een bar staat te dansen met een hete local. Hoe betrouwbaar is het om met hem mee naar huis te gaan?

DO: Stap in het avontuur, maar blijf verstandig nadenken.

DON’T: Argeloos met een local mee naar huis gaan en je vriendin in haar eentje naar het hotel laten zwalken.

Geniet van het moment

De vakantieperiode is op de een of andere manier de tijd om net even wat gekker te doen dan in Nederland. Groot gelijk heb je. Dus pak je moment en geniet er van! Hou echter wel in je achterhoofd wat je van je lover du moment verwacht. Is het een fling of voel je er meer voor? En zie je het überhaupt zitten, een liefde in het buitenland?

DO: Geniet! En hou in het achterhoofd wat je verwacht van deze vakantiefling.

DON’T: Te hard van stapel lopen.

 

Heb jij een vakantieliefde gehad? We zijn benieuwd naar jullie verhalen!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.