Vijf tekenen dat hij je leuk vindt

flirten-daten

Je kijkt op je horloge, nog vijf minuten tot je date begint. Nog snel werp je een laatste blik in de spiegel en sprint je naar de stad. Misschien ben je helemaal niet zenuwachtig, maar een gezonde spanning is natuurlijk ook geen ramp! Je wilt natuurlijk gezellig overkomen en een beetje kunnen pijlen of die jongen tegenover je leuk vindt. Maar hoe weet je dat?

Interesse tonen

Je zou misschien denken dat mannen een beetje simpel zijn en geen research doen vooraf (zoals wij vrouwen), maar dat hebben we dus mis. Als ze geïnteresseerd zijn in jou dan hebben ze stiekem in hun telefoon wat interessante zaken gezet waarover ze je het hemd van het lijf willen vragen.

Overeenkomsten opzoeken

Veel lachen en ontdekken dat je overeenkomsten hebt, schept een band. Hij moet natuurlijk geen exacte kopie van jezelf zijn, maar raakvlakken hebben is een dikke pre voor beiden! Dus zodra hij benoemd wat jullie gemeenschappelijk hebben dan kun je dit zien als een ‘plusje’ voor jou.

Complimenteren

Mannen voelen als echte jagers wel een beetje druk. En als het over gevoelens gaat dan gaan ze altijd een beetje stoere taal praten. Maar als je merkt dat hij tijdens het gesprek een complimentje geeft, kun je ervan uitgaan dat je op z’n minst lichte interesse bij hem gewekt hebt. Heerlijk toch!

Lachen om jou

Wij willen ons ook van onze beste kant laten zien en af en toe een leuke grap of scherpe opmerking wordt daarom ook erg gewaardeerd door de man. Het heeft een bepaalde charme en als hij jou ziet stralen kan hij niets anders dan glunderen omdat hij die glinstering in je ogen ook woest aantrekkelijk vindt.

Voor herhaling vatbaar

Oeps en dan ineens is jullie drankje op en merk je dat het al laat is. Een gezellige date komt tot zijn einde, maar als jij een verpletterende indruk hebt gemaakt dan wil hij je maar wat graag weer zien. Hij gaat je echt wel contacten binnenkort, let maar op!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock – Karramba Production

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.