Knallend het jaar in: De sekstrends 2018

vrouw-opgewonden

Het nieuwe jaar is begonnen, jup… 2018 is een feit. En natuurlijk gaan we weer knallend het jaar in. Daarom delen we vandaag de sekstrends 2018 met jou. Are you ready?

Seks feestjes

In 2017 zijn de seksfeesten steeds meer upcoming geworden. Dit kunnen zowel erotische diners, tot naakt yoga of luxe feesten zijn; voor ieder wat wils en het aanbod zal zich waarschijnlijk alleen maar meer gaan uitbreiden. Op zulke feestjes kun je je seksualiteit ontplooien en weer hele nieuwe ervaringen op doen. In 2018 worden zulke ‘seksfeestjes’ naar verwachting alleen maar populairder en groter.

Speeltjes voor koppels

Op de markt van de seksspeeltjes zien we tegenwoordig steeds meer toys voor koppels voorbij komen. En deze vinden dan ook gretig ‘aftrek’ bij de stelletjes. Zo heb je toys die de vrouw kan inbrengen en de man vanaf zijn telefoon kan beheren; zo is hij in charge en hebben jullie allebei een unieke beleving. Ook leuk voor verre afstandsrelaties!

Daarnaast heb je ook vibrators die ervoor bedoeld zijn om tegelijkertijd te ervaren. De vrouw brengt deze in, zodat enerzijds haar clitoris gestimuleerd wordt en tegelijkertijd de man kan genieten van de trillingen tijdens de penetratie.

Relatievakantie of seksretraite

Een relatievakantie of seksretraite is bedoeld voor koppels om weer nader tot elkaar te komen en elkaar beter te begrijpen en aan te voelen. Een seksretraite richt zich dan vooral op het seksuele aspect, waarbij je bijvoorbeeld samen eens aan de slag kunt gaan met tantraseks. Omdat we tegenwoordig steeds drukker zijn en minder tijd voor elkaar vrijmaken, worden vakanties als deze ook steeds gewilder. Even weer je relatie op de hoogste prio zetten.

Virtual Reality

Say what?! Jaja, de virtual reality zal ook rondom de seksualiteit steeds meer zijn intrede gaan doen. Zo hebben twee jongens uit LA bedacht dat met je VR-bril een setting kunt creëren waarbij je in een bubbelbad met drie supermodellen kunt zitten. Dat is toch iedere man zijn droom?! Haha! Het is een beetje een kwestie van een vlucht uit de realiteit en het toevoegen van fantasieën aan je seksleven. Iets wat eigelijk heel goed gepaard zou kunnen gaan met seks. We houden het in de gaten!

BDSM

Eigenlijk sinds de komst van de populaire serie Fifty Shades, speelt BDSM (machtsrollenspellen en bondage) een steeds grotere rol tussen de lakens. En met het laatste deel van deze serie dat in 2018 zal uitkomen, zal er steeds meer geëxperimenteerd gaan worden op dit vlak. We zijn tegenwoordig altijd op zoek naar nieuwe prikkels en mogelijkheden, dus trends als deze zullen daar zeker invloed op gaan uitoefenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.