Seks met een bezette man? We like it!

foute-mannen-seks

Juist ja! Seks met een bezette man. We houden er allemaal stiekem van. Nou ja, de happy singles onder ons. Waarom is juist de seks met juist hém zo lekker? Wij leggen het uit.

Het mag niet

Misschien wel reden nummer één; het mag NIET. Nee, want hij heeft namelijk al een relatie. Des te spannender vinden wij. Jij doet er namelijk alles aan om hem over te halen om bij jou langs te komen. En dit betekent niet dat jij hem alleen een appje stuurt met de tekst; ik heb zin in je. Nee, jij doet echt je best. Iets wat hij van zijn schatje niet meer hoeft te verwachten.

Hij mist iets

Dat hij thuis iets mist is duidelijk, anders zou hij niet bij jou langskomen. Dat hij uiteindelijk maar voor één ding komt is ook duidelijk, want de rest heeft hij al. En omdat hij zich op één ding focust, en dat is de seks natuurlijk, is het niveau mega, maar dan ook mega hoog. Alsof hij alles wat hij thuis mist tot uiting laat komen in jouw slaapkamer. Helemaal niet erg toch?

Geen verplichtingen

Jullie hebben geen verplichtingen naar elkaar. Jullie willen elkaar alleen laten genieten. Dat is vooral zijn doel en omdat hij de foute persoon is geeft hij je ook net dat beetje meer aandacht wat je nodig hebt. Jij bent het namelijk HE-LE-MAAL op het moment dat hij bij jou is.

Fout quickie

Omdat het lastig plannen is om je foute man te zien, wringen jullie je wel eens in allerlei bochten om toch even te genieten van een heerlijke French kiss. En van een French kiss komt….juist ja, of dat nou op die donkere parkeerplaats is of in een stil natuurgebied. Zo gaat dat met een foute man. Best spannend toch?

Het gaat goed totdat…

Seks met een man die eigenlijk bezet is, is natuurlijk hartstikke spannend en lekker, maar dat het niet alleen maar voordelen heeft is ook een keihard feit. Het is namelijk niet de bedoeling dat je verliefd gaat worden op hem of meer van hem gaat verwachten. Als je verliefd wordt, gaat dit je pijn doen, omdat hij niet de juiste persoon voor jou is en als je meer van hem verwacht dan alleen seks, dan wordt je keihard teleurgesteld. En dat is het zeker niet waard!

Heb jij wel eens seks gehad met een bezette man? Of nog steeds?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Shutterstock – Bart 78

8 Comments

 • Totaal geen greintje respect voor dames die er op uit zijn om relaties kapot te maken. Er zijn namelijk genoeg nog alleenstaande heren. Neem die maar en doe je best.
  Bij mij zullen ze weinig kans krijgen om mijn wederhelft te verleiden; ik zorg dat manlief bij mij niets te kort komt en zo gelukkig is dat hij er geen moment aan zal denken om vreemd te gaan!

  • Hi.. probeer je man maar tevreden te houden maar wat denk jij dan? Komt ander geil mooi wijf voorbij en denk hij heus niet mijn vrouw houd mij tevreden…. nieuws is altijd beter

 • Via een dating site een Nog getrouwde man leren kennen, hij zei te willen scheiden en al jaren apart slaapt van zijn vrouw. Heerlijke sex met hem…maar ik werd te verliefd op hem en dat heeft hem schrik aangejaagd…wat wil zo’n man nou uiteindelijk! ! Het ging hem niet alleen om de sex maar hij zocht ook liefde…ik heb veel pijn.

  • Hi Julia,Echt shit voor je dat je op hem verliefd bent geworden. Jij dacht dat hij liefde wilde maar mogelijk wilde hij alleen aandacht. Vaak ligt het niet aan iets wat ze missen bij de partner maar iets wat ze missen bij zichzelf .Ook zie je dat vaak tamelijk succesvolle mannen dit doen.Ik denk dat veel mannen vreemdgaan om andere redenen maar de hoofdreden is hun ego. Ze willen bewonderd worden en het gevoel hebben een goed minnaar te zijn. Of hun stress en tegenslagen Verdwijnen door seksuele escapades naar de achtergrond…

 • Ja bijna een jaar met een 8 jaar oudere man die een gezin heeft. Hij krijgt bijna geen seks en bij mij komt hij wel aan zijn trekken. We zien elkaar elke week en gaan dan stappen en daarna hebben we vaak seks. We hebben verder geen verwachtingen van elkaar en laten elkaar vrij om te doen wat we willen buiten onze verhouding om.

  • Ria, hadden de vrouwen allemaal maar dat van geen verantwoording afleggen en verplichtingen. Je krijg immers die getrouwde man toch niet om, ook al zou die gaan scheiden. Dan wil hij vrij zijn. Immers is het in de natuur ook zo bedoelt. Alleen zijn die regeltjes bedacht ooit door iemand van trouwen enzovoort.

   • Dat ben ik helemaal met je eens Ton. Ooit is men (de kerk) de mens gaan inprenten dat hij monogaam is. Maar dat is de mens helemaal niet. Meerdere onderzoeken laten zien dat zo’n 33% vreemd gaat en men schat dat het zelfs misschien wel eens 50% zou kunnen zijn. Dat zegt toch heel veel lijkt me.
    Regels van een seksrelatie is dat het seks om de seks is en dat vergeten veel vrouwen nogal eens. De gebonden man zal in de meeste gevallen nooit zijn vrouw/vriendin verlaten en op één of andere manier denken veel vrouwen dat zij juist die uitzondering zijn waar het wel bij gebeurt. Als ervaringsdeskundige van een seksrelatie zeg ik dat je heel helder voor ogen moet houden waar je allebei in bent gestapt en dat je het niet meer moet maken dan het is. Een seksrelatie ontstaat niet vanuit verliefheid, maar vanuit oerdrift oftewel lust. Dat zijn twee verschillende dingen en dat laatste is geen stabiele basis voor een relatie. Weet waar je aan begint en als je het niet handelen kan, kappen! Je kan een man met seks overhalen om je bed in te kruipen, niet om verliefd op je te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.