Relationship goals

huwelijksreis-strand

Ken je die momenten dat je een situatie ziet waarvan je denkt: ‘maar dat wil ik ook in mijn (volgende) relatie!’ Vrij vertaald zijn de relationship goals ‘doelen’ die we ons maar al te graag zelf stellen, naar aanleiding van situaties die we in het echte leven, social media of in films tegenkomen. En aangezien er in iedereen een vorm van romantiek schuilt, zetten we er een paar op een rij. Om bij weg te zwijmelen.. of om meteen toe te passen!

Voetjes van de vloer

Na een avond dansen op je hakken, snapt hij als een ware gentlemen dat je voeten wel toe zijn aan wat verlichting. Hakjes uit en in zijn armen brengt hij je maar al te graag dat laatste stukje naar huis.

liefde

Stoeipartijen

De grootste lol hebben jullie met spontane stoeipartijen die uitmonden in een speels kussengevecht! Who cares dat de veertjes in het rond vliegen, juist een leuk special effect! Oeh, en vergeet de kieteldood niet. Te irritant, maar iets wat lovers op de een of andere manier blijven doen!

kussengevecht

Spontane omhelzingen

Soms zijn het de kleine dingen die het hem doen. Zoals een aanraking of een omhelzingen die je niet ziet aankomen. Hoezo geen fijne onderbreking als je aan het koken bent? Die aardappelen wachten wel even.. Liefde gaat voor de maag 😉

koken
Gimme five!

Jullie eigen ‘ritueeltjes’ creëren, zoals een speciale handje klap of high five geven vanwege een situatie die alleen jullie snappen.

verliefd-spelletjes

Een blik

Omdat -wanneer je elkaar beter leert kennen- één blik genoeg is om te weten wat de ander bedoelt. Die ene speciale blik zegt meer dan duizend woorden en is onbetaalbaar.

flirten-bioscoop

 

Happily ever after

En uiteindelijk is dit toch stiekem wel wat we willen..

oudjes-liefde

_________________________________

Lees hier alle blogs van Jorinde!

 Foto: Shutterstock – Wallenrock
Gif: Tumblr

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.