8 opmerkelijke dingen die je in een langdurige relatie doet

huisdier-in-bed

Hoe langer je een relatie hebt met iemand, des te meer je je comfortabel voelt om bepaalde dingen te doen in elkaars bijzijn. Dingen die je in de eerste periode dat je elkaar leert kennen, eh absoluut niet zou doen! En dan heb ik het niet alleen over die makkelijke trui die net wat vaker uit de kast komt.

1. Tegelijkertijd gebruik maken van de badkamer

Moest je er ook eerst niet aan denken dat terwijl jij stond te douchen, hij z’n tandjes zou poetsen in de wasbak naast je? Langdurige koppels hebben er het handje van om in elkaars bijzijn gebruik te maken van de douche, bad, wastafel of wc!

2. Mierzoete koosnaampjes

Van afkortingen van jullie namen (met –tje erachter) tot standaard liefje, schatje, tot creatievere namen. Naar verloop van tijd worden de koosnaampjes steeds minder standaard!

3. Kieteldood

Na een tijd ken je elkaars sterke en zwakke plekken. Toch opmerkelijk dat kietelen een populair iets blijft in relaties. Tot het irritante aan toe wordt je in je zij en onder je voet gekieteld. En andersom natuurlijk! Ha!

4. Eigen taal

Na verloop van tijd zegt een blik meer dan duizend woorden. Bovendien ontwikkel je na verloop van tijd steeds meer je eigen woordjes, uitdrukkingen en wedstrijdjes (1-0!).

5. Aan zijn was ruiken

Moest je er in het begin niet aan denken, of gooide je juist alles automatisch in de wasmachine, na verloop van tijd sluipt het er in: even ruiken of zijn shirt nog een dag mee kan of al de was in moet!

6. Intieme boodschappen

Zorgde je eerst voor je eigen tampons en inlegkruisjes, na verloop van tijd schrijf je het automatisch onderaan het lijstje van de wekelijkse boodschappen. No shame!

7. Vlekkencheck

Sprintte je vroeger nog naar je beste vriendin of moeder zodra je een raar vlekje of bultje spotte, tegenwoordig is manlief de eerste bewonderaar.

8. Huisdierenmonoloog

Praten tegen je huisdier gek? Grote kans dat jullie op langer termijn samen de dag doorspreken met poes Poekie en hond Max.

_________________________________

Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock – Dogboxstudio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.