Opfluffen voor het moment suprême

lingerie-bed

Lijkt het maar zo of is het echt zo? Doen mannen minder moeite in de slaapkamer dan vrouwen? Waar vrouwen zich in een kittig ondergoedje hullen, hijsen mannen zich enkel in een schone boxer. Van vrouwen wordt meestal verwacht dat ze het uiterlijk onderhouden in een relatie, maar hoe zit het met het mannelijke aandeel?

Ontharing hier, cremetje daar..

Om er een beetje appetijtelijk uit te zien onthaart de dame zich hier en dáár en smeert zichzelf in met een crème om poezelig aan te voelen. Mannen douchen zich, trekken een schone boxer aan en sprayen wat deo onder de oksel. Dat is het wel zo’n beetje. Want wanneer een man zich van top tot teen kaal zou scheren om zich vervolgens in te smeren met een geurende olie is niet sexy…bijna eng eigenlijk.

Opfluffertjes?

Een tijdje geleden kwam ik ze tegen op internet. Opfluffertjes voor je dááro. Leuke kleurtjes poeder en glittersteentjes. Nu vind ik het zelf al knap irritant wanneer een glittersteentje op mijn bh geborduurd zit, zoiets prikt altijd in mijn boezem. Nu heb je dus glittersteentjes. Ik neem aan dat dames deze op hun fluffie dienen te plakken. Wat het effect zal zijn om mannen durf ik niet precies te zeggen en ik voel ook niet de drang om het uit te proberen. De uitprobeersels doen het vaak minder goed bij mij.

Netpakje van het internet

Op dezelfde internetsite voor dames met een vollere boezem verkochten ze een netachtig hansopje en het stond de dame op het plaatje su-per. Het ding werd bezorgd in een klein envelopje. Het paste gewoon door de brievenbus en dat had eigenlijk al een waarschuwing moeten zijn. Enkele dagen later dacht ik het te gaan proberen. Ik sjorde mezelf in het netje en keek in de spiegel. Het netpakje aandoen was een hel, maar ik had het er voor over mits ik er niet uit zou zien als een rollade in een te klein netje. Maar tevergeefs. Het netje deed mijn lijf eruit zien als een 2-persoons Chesterfieldbankje.

Volgende keer beter.

 

Hoe ver gaan jullie met het opfluffen en opleuken voor het moment suprême?

Door gastblogger Chanoa
Foto: Shutterstock – MJTH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.