Onverwachte dingen die mannen GE-WEL-DIG aan ons vinden

koppel-chillen

Mannen zijn nou eenmaal geen praters. En hun gevoel uiten? Dat doen ze al helemaal niet! Ze zullen daarom ook niet zo snel zeggen wat ze nou echt aantrekkelijk aan vrouwen vinden. Maar wij hebben hier toch meer informatie over en die delen wij natuurlijk graag met jou! Want van deze onverwachte dingen, worden onze mannen toch wel heel erg wild!

Natte haren

Vooral als je lang haar hebt, zijn natte haren niet altijd even fijn, MAAR wist jij dat mannen dit mega aantrekkelijk vinden? Hij vindt dit namelijk supersexy bij je staan. Dus; weg met die föhn!

Sproetjes

Het liefst verberg jij ze onder een dikke laag foundation; sproetjes! Zeker in de zomer heb jij er een hekel aan. Je voelt je af en toe net Pippi Langkous en dat wil je gewoon niet. Maar mannen vinden sproetjes geweldig bij je staan. Dit maakt je namelijk schattig en geeft hem aanleiding om jou net even wat vaker aan te raken. Heerlijk toch?!

Jagen

Mannen vinden vrouwen die altijd maar beschikbaar voor ze zijn een stuk minder aantrekkelijk dan een vrouw waarvoor ze meer moeite moeten doen. Het blijven tenslotte jagers. En stiekem vinden ze het een stoer gevoel als ze jou ‘ veroverd’  hebben.

Klein beetje bloot

Bikinitijd! Yes, denken mannen! Maar ook in de winter kun jij mannen opwinden door een klein beetje bloot prijs te geven aan ze. Laat bijvoorbeeld af en toe eens een bloot sleutelbeen zien…succes gegarandeerd.

Knuffelen

Je zou het haast niet geloven, maar mannen houden ontzettend van knuffelen. Mannen zijn namelijk ‘ aandachtsgeil’  en kunnen daarom enorm genieten van een Big Hug!

Check, check

Mannen vinden het heerlijk als jij ze van boven tot onder eens even goed bekijkt. Ze worden daar zelfs een beetje verlegen van. Stiekem genieten ze ontzettend als jij ze van top tot teen uitkleed met jouw ogen.

Vrouwengeur

Er gaat niets boven de lichaamsgeur van een vrouw vinden mannen. Ze hebben ook het gevoel dat deze geur altijd om hun heen hangt als ze intiem met je zijn geweest. En dat is natuurlijk ook gewoon zo….

Nogmaals, mannen zijn geen praters. Maar van deze dingen worden zij toch echt wel heel erg blij.
Dat ze niet zonder ons kunnen is bij deze nog duidelijker geworden!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.