Wat je moet weten over online daten in 2020

daten-2020

Online daten is ideaal voor vrijgezellen die dit jaar hun liefdesleven niet in quarantaine willen achterlaten en doelgericht de datemarkt willen betreden. Aangezien Corona 2020 een nogal geïsoleerde draai geeft en er op een terras op 1,5 meter nog minder potentieel date materiaal te spotten valt, zal je met een avondje swipen meer succes boeken. Online daten is de way to go voor vrijgezellen in 2020. Dit is wat jij moet weten voor een succesvol (online) datingavontuur dit jaar!

Maak je profiel representatief

Of je nou op een gratis datingapp of betaalde datingsite zit: wees kritisch op je profiel. Heb je hem snel in 1,2,3 klikken aangemaakt omdat je niet kunt wachten om te swipen? Think again. Dit is jouw kans om een goede indruk op misschien wel ‘de ware’ te maken! Verwijder je groepsfoto’s, ga voor leuke foto’s zonder overdreven filters en plaats een leuk tekstje dat laat zien wie je bent (niet wie je wilt zijn). Stel de tot slot de ‘hee-hier-stop-ik-met-swipen-voor’ foto als profielfoto in en je bent klaar om te gaan swipen! Ontdek hier meer tips voor een goed Tinder profiel!

Kijk outside the box

Ken je dat? Bij elk loos moment pak je je telefoon erbij (gelukkig blijven je internetkosten tegenwoordig betaalbaar met een goedkoop Sim Only abbo), maar na een tijdje swipen word je steeds kritischer. Je kunt je sneller gaan storen aan een naam of andere kleine details. Merk je dat je meer blind zit te swipen dan een serieuze oogst bij elkaar te sprokkelen? Stop er even mee en ga op een ander moment verder. Begint een match te praten waarbij je nu toch denkt “mwah”? Een berichtje terugsturen is een kleine moeite en wie weet vloeit er verrassend genoeg een heel interessant gesprek uit voort! 2020 draait om outside the box denken!

Wees creatief in je digi-date opties

Nu de opties voor een eerste date nog iets gelimiteerd zijn door 1,5 meter maatregelen, is het aan jou om creatief na te denken over een eerste afspraak. Heb jij al eens gedacht aan digitale date opties? Drink al Zoomend of Skypend een borrel, ga samen koken via Facetime of speel een spelletje op de app Houseparty om van een veilige afstand te ontdekken of jullie écht een match zijn. Er zijn genoeg digi-date opties waarmee je net een stap verder dan de dating app of site chat gaat, maar niet meteen een persoonlijke ontmoeting hoeft te regelen! Mocht er echt een leuke klik ontstaan, dan kunnen we inmiddels gelukkig weer naar het terras of restaurant!

Happy dating!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.