Dit zijn de nadelen als je zijn minnares bent

minnares-nadelen

Jullie beleven moment zoals je die alleen kent van de film; je voelt je even de gelukkigste vrouw op aarde, maar hij is niet van jou en zal ook nooit van jou worden. Jij bent namelijk zijn minnares en meer wordt het niet en dat weet je maar al te goed. Wij zetten de nadelen van een minnares zijn op een rijtje en hopen dat je daarmee inziet dat je veel en veel meer waard bent dan dit!

Altijd de tweede plaats

Als hij bij je is, sta je heel even op de eerste plaats, maar zodra hij de deur uitloopt, zak je gewoon weer keihard naar de tweede plaats. Soms sta je op en denk je; heerlijk, wel de lusten en niet de lasten, maar tegelijkertijd realiseer je je ook dat je geen eeuwige tweede wilt blijven. Want dat ben jij toch helemaal niet waard?

Stilte

Jij hebt alle tijd en vrijheid om hem appjes te sturen, alleen heeft hij dit niet. Dit merk je ook maar al te vaak. Soms reageert hij uren niet of als hij reageert is het een stom, bot antwoord. En tsja, we willen allemaal iemand die niet te lang wacht met terugappen of in ieder geval een heel, leuk, lief, uitgebreid antwoord naar je stuurt, want dat verdien je zeker.

Openbaar

Je kunt niet even gezellig met hem gaan lunchen of een drankje buiten de deur gaan doen, want stel dat jullie gespot worden…En dus draait alles maar om één ding; heerlijk, maar wij vrouwen willen gewoon meer.

Zijn planning

Hij beslist wanneer jullie elkaar zien. Soms best handig, maar meestal niet. Dit betekent namelijk dat jij tijd zal moeten maken voor de onverwachte momenten en als blijkt dat hij last minute toch niet komt, dan zit jij; alleen. Hem opbellen en hem mee uit vragen; nee dat zit er niet in.

Fase verliefd

Shit, je begint meer voor hem te voelen en dat is het ergste wat kan gebeuren, want je doet jezelf er alleen maar pijn mee. Hij kan nog zo lief en leuk tegen je zijn, maar hij kiest echt niet voor jou en dat maakt hij je duidelijk ook. En dan denk je weer; pfff waar ben ik mee bezig?!

De leukste

Ja maar hij is de leukste! Dat denk jij en dit komt juist doordat je hem niet al te vaak ziet en als je hem ziet is het mega spannend, want eigenlijk mag het niet. En wij vrouwen houden nou eenmaal van die spanning en aantrekkingskracht. Maar echt waar; hij is niet de leukste.

_________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.