Optimale ontspanning: Een massage aan huis!

massage-olie

Ben jij wel eens in zo’n lekkere massagesalon geweest, waarbij je je helemaal onder handen hebt laten nemen om vervolgens über relaxt weer naar buiten te lopen? Ook zo’n fan? Dan hebben wij iets voor jou! Dit is massage 2.0… de masseuse die naar jouw huis toe komt. Jep, je leest het goed: Een massage aan huis!

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij waren heel benieuwd naar de werkwijze van zo’n masseuse aan huis. Moet je dan op je bed of op de bank liggen? En hoe lang duurt zoiets? Onze nieuwsgierigheid was geprikkeld dus boekte ik een massage bij Mirjam om dit te ervaren. Op het afgesproken tijdstip stond zij voor de deur compleet bepakt met een uitklapbare massagetafel, handdoeken, een krukje en de 100% natuurlijke massage-oliën. Van alle oliën mocht ik er één uitzoeken. Eigenlijk roken ze allemaal lekker, maar ik besloot voor de Spring Garden Oil te gaan welke zorgt voor nieuwe energie. Kom maar door!

Wat zijn de voordelen van een massage krijgen?

Natuurlijk… een massage krijgen is erg fijn, dat voorop gesteld. Maar er zitten nog meer voordelen aan. Wist jij bijvoorbeeld als dat een massage je slaap bevordert, zorgt het voor een betere doorbloeding, je stress en spanning verlicht én is goed voor je immuunsysteem? Dus niks geen luxe, gewoon pure noodzaak zo’n heerlijke massage.

Massage aan huis

Als je je toch eens aan een massage gaat wagen, dan is een masseuse die naar je huis toe komt wel extra lekker. Want hoe fijn is het om niet door de regen en de kou naar een massagesalon te moeten fietsen, maar na de massage direct rozig op de bank te ploffen? Het kan al vanaf € 55,- per uur en je kunt kiezen voor een behandeling van 60, 75 of 90 minuten.

Good to know!

Wist jij dat regelmatig masseren je cellulitis vermindert en je er jonger uit laat zien?! Katjing!

Ervaring

Na deze ervaring kan ik zeggen dat ik fan ben. Mirjam was erg professioneel en heeft uitgebreid te tijd genomen voor de massage. Na afloop werden alle spullen weer meegenomen en kan je zelf direct helemaal ontspannen de bank op. Op zoek naar een geschikte masseuse bij jou in de buurt? Kijk dan eens op masseuseaanhuis.nl.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.