Mannenpraat online: misser of match?

online-chatten

Misschien ken je dat wel. Als single vrouw heb je het kroeghangen wel gehad en zoek je je geluk op een van de vele datingsites. Tinder, Badoo, Lexa of Parship, je kent ze allemaal wel. Stiekem heb je op al die sites ook een account, maar het heeft het je tot nu toe niks opgeleverd. Waar ligt dat aan?

Match made in heaven?

Chatten en mannen blijken niet altijd een ideale combinatie. Mannen die op het eerste gezicht je goedkeuring hebben gekregen, kunnen zomaar opeens op de chat lomp en onhandig worden: “Jouw bed of die van mij?”, “Jij ziet er sexy uit”, “Ik ben 21 cm” etc etc. Zo belandt een chat al gauw in een afwimpel-gesprekken. Op afstand chatten lijkt een makkelijke manier van contact leggen, maar dan moeten we het wel een serieuze kans geven.

Zo wordt je chat een succes!

– Door te chatten kun je in korte tijd veel informatie krijgen over een vrouw, die ze je misschien niet zou geven als jij met een ietwat dronken gezicht in de kroeg haar aandacht probeert te trekken. En eerlijk is eerlijk, dat is ook best makkelijk toch?

– Als je weet naar welke muziek ze graag luistert, welke hotspots ze regelmatig bezoekt of van welk eten ze geen genoeg kan krijgen, heb je goede input voor die eerste date. Pluspunten gegarandeerd!

– Een  flauwe grap of een plagerige opmerking is met een druk op de knop zo verzonden. Je hoeft niet bang te zijn dat ze je een klap verkoopt of met een boos gezicht wegloopt. Probeer haar uit de kast te lokken want stiekem vinden vrouwen dat interessant. Maar houd het netjes en geef je nog niet helemaal over.

– Misschien is in de kroeg het uitdelen van een compliment aan een vrouw soms lastig. Een extra biertje voor het zelfvertrouwen valt verkeerd en daar loop je dat blauwtje al. Online daarentegen, kan je haar complimenteren met haar foto’s op haar profiel. Een beetje man checkt het profiel even voor hij op het hartje klikt. Doe niet te moeilijk, wees enthousiast en eerlijk!

Voorbeeld van leuke gesprekken op Tinder

> En wat ben jij zoal aan het doen op deze donderdagavond?

>> Expeditie Robinson aan het kijken, totdat mijn telefoon oplichtte natuurlijk! 🙂

> Oh, dan moet ik van goede huize komen dus! Vrouwen en Expeditie Robinson, daar is haast geen speld tussen te krijgen.

>> Indeed! Heb 8 blote mannen lichamen op de tv haha, maar je mag een poging wagen! Wat ben jij zoal aan het doen?

__________

> Ben ik de goede kant op geswiped of was het een foutje?

>> Nee hoor, maar jij bent wel weer zo oppervlakkig dat ik wil weten hoe lang je bent.

> Haha, niets is wat het lijkt. Maar vooruit, omdat je zo nieuwsgierig bent: 1.85.

__________

> Zit ik nonchalant door Tinder te spitten, zie ik jou opeens. We hebben nu al 9 gemeenschappelijke vrienden en dat allemaal nog voordat wij elkaar ontmoet hebben.

>> Match made in heaven zo te horen :-p

> Iets minder romantisch, maar made by Tinder. Wel effectief, dat moet ik ze nageven.

>> Haha! Nou dan moeten we haast wel een drankje gaan doen he?!

Zo speel je jezelf in de kijker

Online chatten is een uitgelezen kans om jezelf wat meer in de kijker te spelen. Vrouwen nemen anno 2015 geen genoegen met een simpele ‘Hoi hoe gaat het?’. Gooi die creativiteit er in want vrouwen lachen graag om de man! Wedden dat er leuke gesprekken uit voortkomen? Dan is die date zo geregeld!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock – Epicantus

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.