De mannen van tv die we bespreken bij de koffieautomaat

afknappers-voor-mannen-bij-daten

Wij houden van mannen. Mannen laten ons hart op hol slaan en soms hebben ze dat niet eens in de gaten. Neem nou bekende mannen. Die lekkere hapjes die je dagelijks op televisie ziet schitteren. Heerlijk vinden we dat, toch? Zwoele blikken, mooie lichamen of gewoon een simpel drie-dagen-baardje kan ons al erg blij maken! De hunks die je maandag bespreekt bij de koffieautomaat op het werk of tijdens een girls-night. Een top 5!

Egbert-Jan Weeber

Die Egbert-Jan! Hoe doet hij dat toch? Dit is typisch zo’n man die echt direct kan doorgaan voor ideale schoonzoon. Hij lijkt bescheiden, creatief en heeft alles wat je in een man graag ziet. Hij heeft humor heeft een prachtig lichaam en bakt graag warme broodjes. Ja dit alles doet hij in de rol van Rick in Bagels en Bubbels. Dus als je dinsdagavond niks te doen hebt, schakel in!

Niels Gomperts

Houden we niet allemaal van man die avontuurlijk is ingesteld? Een avondje op de bank is af en toe best fijn maar liever nog gaan we met hem op stap. En dan is het natuurlijk het leukst als híj daarin het voortouw neemt. Neem nu Niels. Deze vent heeft zo’n lief gezicht dat je hem wel leuk móet vinden. Hij laat in het programma De Zeven Zeeën zijn mannelijkheid zien en gaat uitdagingen niet uit de weg. Top vent!

Benja Bruijning

Pak je wensenlijstje er nog maar weer even bij. Fantaseer je graag over een lange vent, met een sexy baardje en een donkere bos krullen om af en toe in te woelen? Dan ken je vast Benja wel. Die krullebol is dan wel samen met Anna Drijver, maar dat mag de pret niet drukken. Op tv kun je lekker wegdromen. Onlangs nog speelde hij in de dramaserie Zwarte Tulp. Genoeg reden om uitzending gemist er nog maar eens bij te pakken. En popcorn natuurlijk!

Beau Schneider

Het is wel bekend dat in soaps genoeg mooie mannen te zien zijn. En dat sommige hunks lekker lang blijven plakken. Vinden wij niet erg! Want van sommige mannen krijg je gewoon nooit genoeg. Bijvoorbeeld Beau. In Goede Tijden kun je hem dagelijks volgen. Wat heeft die vent een uitstraling he! Hij hoeft alleen maar in beeld te lopen en we zitten al aan de buis gekluisterd. Heb jij RTL 4 al afgesteld?

Maarten Heijmans

Maarten wie? Misschien weet je niet wie deze prachtige vent is, maar misschien gaan er bij de woorden theater, muziek en Ramses een belletje rinkelen? Hij kan acteren, zingen en deze man is geboren met een prachtig stel blauwe kijkers. Ben je fan van een filmpje? Dan is de Telefilm ‘Het mooiste wat er is’ best wel het kijken waard. Have fun!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.