Waarom mannen met krullen sexy zijn!

man-krullen-sexy

Wij vrouwen hebben het geregeld over gespierde lichamen, mannen met humor, de prins op het witte paard etc etc. Natuurlijk allemaal ontzettend aantrekkelijk, maar nu even niet. Vandaag brengen wij een ode aan de man met de krullen. Vier redenen waarom krullenbollen zo leuk zijn!

Mannen met krullen zien er gelijk creatief uit

Niet alleen op het gebied van hun kapsel weten ze hoe ze er zo relaxt mogelijk bij moeten lopen, ook hun kledingstijl is vaak lekker nonchalant en hip. In gedachten kun je hem zo uittekenen in zijn All Stars, vale jeans en leren jack. En wat dacht je van zijn krullen in combinatie met een drie-dagen-baardje?! Het toppunt van sexyness! Yasss!

Woelen en kroelen met krullen

Alle mannen doen het, wanneer ze een sigaretje staan te roken of in de kroeg een leuke chick zien binnenkomen; hij strijkt zijn hand onverschillig door zijn haren. Stiekem zou jij het liefst door zijn warrige bos willen woelen, maar  je kunt je net inhouden voordat je als psychopaat aangemerkt wordt.

krullen-man

Als zijn krullen dansen in de wind

Is jouw vent gezegend met een goede coupe met slag? Lucky you! Hij hoeft namelijk niet altijd zijn haar strak in de plooi te doen met een grote homp gel of wax, want zijn style komt het beste uit als het op zijn puurst is. Want van die krullen die dansen in de wind, daarvan maak je toch stiekem zelf ook een vreugdedansje?

Bekende krullen

Mannen met krullen zijn in goed gezelschap, neem nu Michiel Huisman, Benja Bruining of Kay Nambiar. Do we need to say more?! Heb je jouw krullenbol nog niet ontmoet? Dan moet je nog maar even vermaken op het web. Maar hee, dan heb je ook wat, want check deze insta met curly dudes even. Deze heren zijn zeker een lust voor het oog!

 

Kortom, wij concluderen: Krullen zijn om te smullen! Op welk kapsel val jij?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

 

Foto: Shutterstock

3 Comments

 • Hoi Fleur,

  Mijn naam is Andy Yue en werk voor modellenplatform Casterbee.

  Ik las je blog over ”mannen met krullen” en vroeg me af of je toevallig ook een aantal mannen met krullen kent die geinteresseerd zijn in een photo/videoshoot.

  Voor een klant zijn we namelijk op zoek naar goed uitziende mannen met een vriendelijk toegankelijke uitstraling en krullen :).

  Ik hoop dat je ons op weg kunt helpen.

  Mvg,
  Andy Yue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.