De liefde vastleggen doe je met foto’s!

canon-camera

Twee weken geleden kregen we van Canon de uitnodiging om een cursus fotografie te volgen op een bootje in de Amsterdamse grachten. Een kijkje door de lens vanuit een bijzonder perspectief. Daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen, want we love photography!

Liefdescollage

Op FleurFlirt schrijven wij dagelijks over ‘de liefde’. Maar wat is nou liefde? Je kunt het in een partner vinden, maar liefde kan juist ook verborgen zitten in kleine dingen. Wij vroegen jullie om een foto in te sturen die voor jou ‘de liefde’ representeert en van alle binnengekomen foto’s hebben wij een collage gemaakt. Een liefdescollage!

Wat is liefde voor jullie?

Wat we mooi vonden aan de ingezonden foto’s, is dat liefde ook voor jullie in kleine mooie momenten zit; Een ontbijtje op bed, een mooi uitzicht, de ondergaande zon, een bosje bloemen en de natuur.

Waarom fotograferen te gek is

Echt belangrijke momenten kun je vaak wel onthouden, maar toch zeggen beelden vaak meer dan de losse flarden van herinneringen. Hoe heerlijk is het om af en toe eens terug te kijken naar die bijzondere vakantie, je kinderen die nog in de luiers zaten, dat leuke festival, die dierbare persoon die overleden is of de natuur waar jij zo enorm van kan genieten? Een foto is niet een plaatje op zich, maar reflecteert datgene waar jij gelukkig van wordt!

 

“Een foto is je retourticket naar dat ene moment!”

 

Liefdescollage

Hieronder kun je de foto’s die wij gemaakt hebben, samen met alle ingezonden foto’s van lezers van ‘de liefde’. Heerlijk toch?! Dus hup, pak je camera weer eens uit de kast, trakteer jezelf op een mooie nieuwe camera lens en aan de slag!

Collage-liefde

Foto: Flickr – Philhearing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.