Waarom je kleine vrouwen moet daten!

kleine-vrouwen

Kleine vrouwen zijn cute en perfect als vriendin of date material. Nog niet overtuigd? Lees dan deze 8 redenen waarom elke vrijgezelle man vandaag nog moet flirten met een shorty!

1. Schattig

Oke, laten we eerlijk zijn en er niet teveel woorden aan vuil maken: Kleine vrouwen zijn schattig, lief en erg cute!

koppel-schommel-1

 

2. Jonger geschat

Vroeger was het vervelend om jonger geschat te worden, maar na je dertigste kunnen kleine vrouwen het heel goed in hun voordeel gebruiken. Iedereen wil er toch nog uit zien als een jonge blom?!

dollen-aanrecht-koppel-1

 

3. Ze zijn lenig

Kleine vrouwen zijn lekker soepel en lenig, want ze hebben in hun leven heel vaak op hun tenen moeten staan of in allerlei bochten moeten wringen om iets van de bovenste plank te kunnen pakken.

klein-op-tenen-staan-1

 

4. Kus op voorhoofd

Hoe leuk is dat… een vrouw een kus op haar (voor)hoofd geven?!

kleine-vriendin-1

 

5. Ze krijgt dingen gedaan

Wil je een kast thuisbezorgd krijgen of moet er op vakantie onderhandeld worden over de prijs?! Zet haar in, met haar kleine onschuldige uiterlijk krijgt ze alles voor elkaar!

discussieren-1

 

6. Kleine vrouwen kunnen gewoon hakken aan

Hebben jullie een borrel of feestje? Dan kan ze helemaal uitpakken met haar hoge hakken, zonder dat ze een halve kop boven jou uitsteekt. Ideaal!

hoge-hakken-1

 

7. Perfect knuffel materiaal

Met shorties kun je heel lekker en makkelijk knuffelen, niemand raakt gewond!

Kus-voorhoofd-vriendin-1

 

8. Mannen voelen zich mannelijker

Wanneer de man een stuk langer is dan zijn vriendin, voelt hij zich ook ‘de man’. Het gevoel van beschermen en mannelijkheid zal gelijk toenemen, wat wil je nog meer?

vriendin-aanrecht-1

 

Foto: Shutterstock – StockLite
Gif: Tumblr.com

218 Comments

 • Een kleine(re) vriendin is heel fijn inderdaad, het gwn te cute! Als ze boos is, til ik haar altijd op en kan en zo kan ze nooit boos op me blijven. Wat ook leuk is, is hoe ze op het krukje moet staan om bij de kastjes boven de goot te komen en alles te groot voor haar is.

  • Ik zou dat vreselijk vinden.
   Op die manier misbruik je je kracht.

   Mijn aanrander deed precies hetzelfde bij mij. *kokhals*
   Maar als jouw lief dat leuk vindt , dan is dat prima natuurlijk:))

  • @Anneloes: Misschien een beetje cru gesteld, maar wel een heel nuttige herinnering dat niet elke kleine vrouw het leuk vind om opgetild te worden (ik wist dat toevallig omdat iemand d’r mond opentrok toen ik dat een keer deed, maar niet iedereen denkt daaraan).

  • hmm ik denk dat het voor veel vrouwen eraan ligt wie het doet. Mijn beste vriend mag het doen en me vriend. Voor de rest vind ik het totaal niet prettig..

 • Ik vind het gewoon leuk als ze willen knuffelen leggen ze hun hoofd op mijn borstkast en da beschermend gevoel kom dan bOven dak ze dan steviger vastpak πŸ™‚

  • True that! ik ben zo’n 1 meter 63 en het is voor (sommige/veel) vrouwen ook een heerlijk gevoel om hun hoofd te laten rusten op de borst van een man (en zich dan ook beschermd te voelen) tijdens een knuffel, even dat je het weet πŸ˜› x

  • Niks mis mee hoor ik ben 1.58 en mijn vriendin 1.63.
   Zij vindt het fijn dat ik kleiner ben ik vind het fijn dat zij groter is aangezien ik graag de kleinere ben en zij graag de grotere πŸ™‚
   Ze is ook meer een stoerder type dan mij, nu gaan vele denken dat ze de man is van ons twee, NEE dus, we zijn beide vrouwen alleen is de een meer sportiever en stoerder meisje en de ander gwn wat meer meisje meisje..
   Soms heb je zelfs vrouwen die beide sportief/stoer zijn en dan weet ik ook niet hoe het zit. Denk dat de kleinste zich altijd meer beschermd en veilig voelt dan de grotere. Maar daar is ook niks mis mee.
   Op straat doen veel lesbische macho maar thuis als je met twee bent kan dat ook opeens helemaal omslaan zodat de kleine de grote moet vastnemen en betuttelen haha..

  • Klopt helemaal grummel.
   Mijn vriendin draagt altijd de zware boodschappentassen maar binnen op de bank ligt ze het liefst de hele tijd bij me.
   Zij is ook de grootste Knuffel kont. Owh en ook de langste haha.

  • haha ik ben 1.50 met schoenmaat 34! Heerlijk om zo klein te zijn, ofja meestal! Alleen moeilijk schoenen te vinden in mijn maat die niet kinderachtig zijn haha!

  • Renzi in Waterschei bij Genk. Mooie damesschoenen vanaf maat 31. Ik heb maat 31 en heb er al heel veel mooie schoenen met hoge hakken gekocht.

  • Ben 1.43 m, kledingmaat 152 in de kinderafdeling en schoenmaat 34. Ik koop al ongeveer 15 jaar mijn schoenen en laarzen bij Renzi in Genk. Prima kwaliteit en zeer behulpzaam. Begin maart zijn er opendeurdagen met een leuke prijsvermindering.

  • Dus je houdt alleen van kleine vrouwen? Als ik het goed begrijp?
   Dus als jij op een vrouw verliefd wordt, of houden van? die even groot is als jij, of zelfs iets groter?
   En jij merkt dat je de lengte uiteindelijk niks vindt.
   Weg ermee, want zij is te groot.
   Ikzelf ben iets kleiner dan mijn man, en zijn 39 jaar getrouwd komende zomer, ik ben 173cm
   Mijn man is 178cm.
   Wat ik heb gelezen in reacties, is grote onzin!!!!!!!!
   Kleine opdondertjes die je als een klein kind kan optillen, wat ik gelezen heb in wat reacties.
   Het gaat ook om beslissingen nemen samen op een belangrijke zaak.
   Dan telt dat schattige niet meer en dat lieve,
   Wat blijft dan van dat vrouwtje over? Trouwens vrouwtje zeg je niet, toevallig noem ik het even op.
   Wel dacht ik, dat het om kinderen ging ( kleine meisjes) en zo lief en schattig.
   Ik was ook erg lief vroeger, verlegen, nu minder, maar wel op zijn tijd lief, hoewel het nu niet overkomt zo.
   Was ik gelukkig daarmee? Neeeeeee!!!!!! Maar nu wel. Mij vonden ze ook schattig, maar werd nooit serieus genomen, ondanks mijn grote lengte.

   Trouwens ik ken veel kleine vrouwen die niet zo lief en schattig zijn, sommigen lopen als een wervelwind, vlot dit, en vlot dat, en moet je nog antwoord geven, maar zijn ze verdwenen,
   Dus niet alle kleine vrouwen zijn niet schattig en lief.
   Maar ook grote vrouwen zijn schattig en lief.
   Trouwens het gaat om de liefde, en niet om de lengte, is ze te lang, wordt ze als oud vuil weggegooid.
   Het gaat om het langdurige relatie.
   Ik heb gezegd

  • Je had best iets anders kunnen verzinnen dan je lompe “dan ben je een paard”. Het zegt alleen maar iets over jou. Ik ben 1.63m en zou veel liever 1.80 zijn. Had ik lange benen.

  • Ik ben een vrouw van 1.81 vind mezelf niet echt op een paarf lijken eigenlijk! Krijg vaak positieve reacties over mijn mooie lange benen en zelfs al aantal keer in een mode blad gestaan! Lang zijn heeft ook zijn voordelen!

  • Mijn zusje is 1,88 en totaal geen paard. Ze heeft de mooiste benen mooi vrouwelijk lijf dus als jij vind dat vrouwen van 1,80 over langer op een paard lijken dan moet je je ogen eens wassen want volgens mij zit er vuil in.
   Vaak hebben de vrouwen met die lengt mooi lange benen wasr ik jaloers op ben.
   Dus begin niet over paarden, als je niet eens ziet hoe mooi die vrouwen zijn.

  • Hahah grappig dat je dat zegt…ik ben een meid van 1.81 meter en model!!! Kleine meisjes die er jarloers op kunne worden! Dus wie lacht hier het laatst!!

  • Ik ben (1.58) en mijn vriendin is(1.85) en toch hou ik van haar ze duwt soms ook mijn rolstoel dan krijgt ze pijn in de rug en dan ga ik haar massage heen met mijn kleine handen .

  • Wordt er wel verdrietig van, want ben dame van 1.90. Ik weet als geen andere dat mannen van kleinere vrouwen houden, zelfs mannen die van mijn lengte zijn of langere willen graag een kleinere vrouwen dan mijn lengte. Zelfs twee relaties uit gegaan omdat kleinere man zich toch niet op gemak voelde. Ik baal best van mijn lengte, en denk dat het een relatie ook in de weg staat, ben ook bij tijd en wijle onzeker daardoor, dat het zo’n eigen leven is gaan leiden. Zou graag willen dat ik er 10 of 20 centimeter ervan kon halen, maar dat kan niet.

   Rosa

 • Ik ben 159,2…. Gewoon 1.60 zeg altijd. Ik wordt regelmatig uitgemaakt voor dwerg, dus ben erg blij met dit artikel. Andersom is lange vent voor een kleinere vrouw ook fijn. Je voelt je veilig en extra vrouwelijk, tenminste ik. En hoge hakken heerlijk om te dragen.

 • Ik ben 1.75. Groot zat. Schoonmaat 38/39. Maar als ik in het weekend naar de stad ga. Voel ik me soms ook best klein. Volgens mij worden de mensen steeds groter. Haha

 • Hallo ik als 49 jarige man van 1.78 lang vind een vrouw die tussen 1.50/1.65 lang is en dan ook nog lang haar heeft gewoon het einde. Maar waar vind je zo iemand. Is lastig.

  • Ik ben 1.52 cm, lang haar en nooit problemen gehad over mijn lengte. En ja de opmerking schattig en lief klopt want dat krijg ik veel te horen. Ben tevreden zoals ik ben en zou het niet anders willen.

 • Ik ben volgens de ‘standaard’ lang met m’n 1.88. Nu weet ik waarom al die mannen voor kleinere vrouwen gaan… -_-‘

  Ze kunnen me gewoon niet ‘aan’. πŸ˜› -haha- Hun onzekerheid wordt weleens getoond met opmerkingen als: monster, jij bent eng want je bent lang ed.

  Je hebt een hoop keuzes te maken in je leven. Deze werd mij opgelegd. I’m proud to be a tall girl. Net zoals meiden trots moeten zijn als ze kleiner zijn, maar hopelijk realiseren zij zich wel dat het leven wel iets makkelijker is als je kleiner bent. (Al vraag ik mij af of dat ook voor mannen op gaat)

  Xx

  • Waarom stel je dat ons leven makkelijker is? Ja wij hebben veel voordelen met klein zijn maar er zijn ook veel nadelen. Ik ben 1.57 en ja mensen noemen me kleine, midget, lilliputter, dwerg, smeagle etc. Ik vind kleine en midget niet heel erg maar na een tijdje ben je t echt wel zat hoor. Tijdens m’n werk heb ik er last van want alles is gemaakt op lange mensen dus ik moet overal een bierkratje mee naar toe slepen om ergens bij te kunnen. Ik heb problemen met m’n pees aanhechtingen vanwege m’n lengte en zo kan ik nog heel wat opnoemen

  • ik ben 1,78 ,heb een klein vrouwtje,erg lief,maar zou niets tegen hebben op een vrouwtje van 1,88 als ik niet voorzien was ,als ze een lief karakter heeft ,vooral als ze als enige kusjes achter haar opmerking zet

 • Leuk artikel, maar wij kleine vrouwen (ik ben 1.54) zijn echt wel meer dan schattig. Wanneer anderen ons zien als the cute little girl is dat vaak een doordachte move om iets gedaan te krijgen haha. Ik kan me mezelf overigens niet voorstellen met een kleine man. Mijn ex is 1.90 en ik date nu een man van 1.95 (die ik overigens ook op kan tillen met z’n 110kg). En raad eens wie de broek aan heeft…? πŸ˜‰

 • ik ben een jongen van 19 jaar, 1m67-68 wat toch redelijk klein is als ik mijn leeftijdgenoten zie maar mij maakt het eigelijk allemaal niet uit of men lief groter of kleiner is dan mij het enigste dat telt is dat jullie mekaar waarderen om wie jullie zijn, respect hebt voor elkaar, elkaar volledig vertrouwen

 • Ik met mn 1.63 voel me nog veel te klein maar val op grotere vrouwen. Dus leeftijd en grote heeft helemaal niks te maken met
  elkaars liefde te geven.

 • ik ben 1.68 en ben er blij mee.. niet te klein en niet te groot. maat 37 38 van schoenen en maat 36 38 van kleding.. en zelfs ja ik trek hakken aan.. je moet blij zijn met wie je bent.

 • ik ben een 1.51 en nooit geen complex gehad
  ondanks ik veel gepest op school kregen ze van mijndirectbernnanwoord terug
  en dat was raak!
  schoenmaat 36
  een hoog hakje bij het uitgaan en tis toch opgelost

 • Mijn vriend is ongeveer 1,60 (thais) en ik ben 1,52 (nederlands). Ik voel me echt super veilig bij hem. Het gaat om vertrouwen, respect en liefhebben van elkaar.

  Vroeger was ik niet echt blij met mijn lengte, maar ben het steeds meer gaan waarderen. Mijn maatje 34 schoenen is niet altijd handig maar staat wel heel schattig en mooi vind ik zelf.

  O ja ik denk niet dat kleine vrouwen het makkelijker hebben dan lange vrouwen. Allebei heeft zo z’n voor en nadelen. Het is ook maar wat je er zelf van maakt.

 • ik heb een vriendin en die is net wat kleiner dan mij en dat vind ik goed en dat vind zij ook goed ik vind et goed omdat als ik haar knuffel het gwn goed voelt door haar lengte en natuurlijk ook door haarzelf maar die lengte maakt het af en zij vind et goed omdat ze zich veilig voelt bij mij en omdat ze als ze moe of lam is dat ik haar dan gwn kan tillen dus voor ons ligt er beide een voordeel en eerlijk gezegd kan ik er niet echt tegen als ik een vriendin heb die groter dan mij is maar dat komt ook omdat ik zelf ookal 1.89 ben dus dat lijkt gwn vreemd

 • Het nadeel kleine dames dragen vaker hoge hakken wat op ten duur zorgt voor fysieke problemen. Hakken zijn dodelijk dames, draag ze niet te vaak. Je knieen, heupen , rug en schouders zullen allemaal proberen te compenseren voor het feit dat je zwarte punt ergens anders ligt. Dit zorgt er voor dat je rug rechter komt te staan en dat zorgt er voor dat je rug geen schokken meer kan absorberen. Wees blij met je lengte en ga niet compenseren met hakken. (Misschien alleen op speciale feesten πŸ˜‰ )

  • Ik draag alleen maar hakken of sleehakken, behalve als ik thuis ben. Anders voel ik mij echt dood ongelukkig. Ik ben 1 keer op stap geweest met platte schoenen aan. Nooooit meer, ik heb mij de hele tijd ongemakkelijk en verdrietig gevoeld.

 • ik ben pas gemeten 1.43 reeds 3cm gekrompen. schoenmaat 34-35 breedte 36 zeer moeilijk, en taille 44 uitgezet door medicatie en hormonen vooral in taille. niet echt leuk, was vroeger ook slank met maatje 38. maar ouderdom doet er geen goed aan. ik let al 18 jaar op mijn voeding, maar val niet echt veel af.

 • Nigel, 24 jaar, 1,48m.. zal vast moeilijker zijn dan wat er wordt beweerd. Is andersom (kleine mannen) ook toegestaan? Ik zie ze vaak rond lopen. Heb ik misschien wat misgelopen?

 • Ben zelf +/_ 1.65.. Als m’n man met mij staat te knuffelen dan zegt hij altijd van zo kan m’n hoofd weer op het bijzettafeltje leggen. Of als ik een kusje wel gaat hij recht op staan dat ik er dan zelfs staand op m’n tenen niet bij kan. Soms krijg je van sommige mannen te horen van als jij vrijgezel was dan wist ik het wel….

 • wow so damn true, ik ben 1.83 en tot nu toe nog maar 1x gedate met een meisje van 1 cm kleiner. dat ging helemaal mis. sinds dien alleen nog maar met damens onder de 170 :$ en die zijn tot nu toe allemaal goed gegaan. helemaal top dit artikel

 • Volgens mij wil een vrouw altijd een man die langer als haar is.
  Maar hierdoor lopen wel veel mannen rug en nek klachten op tijdens het zoenen πŸ˜› :P.

 • Heel leuk voor de kleinere meiden, dat snap ik wel. Maar die reacties… Als meisje van 1.77 is het niet allemaal zo leuk om te lezen dat iemand me gelijk niet zou daten omdat ik een paar centimeter te lang ben. Ook al is die persoon alsnog langer dan mij. En ook ik kan schattig en knuffelbaar zijn :'(

  • Meid maak je geen zorgen ik ben 1.78 mijn vriend 1.80 en we knuffelen en hij tilt me ook zo op haha ! Lange vrouwen zijn juist mooier ! Kleding staat mooier en ja zelfs hakken, dus laat je niet onzeker maken met jou lengte kun je de catwalk op de rest niet πŸ™‚

  • Nou Sanne niet leuk ook kleine vrouwen kunnen er leuk uitzien met kleding mits haar figuur mooi is.. Ik ben 157 klein had graag een lengte van 165 lang willen hebben dit vind ik een wauw lengte.. Maar helaas???

  • Sanne, waar heb jij last van? Lange vrouwen ‘zijn’ absoluut niet mooier. Dat is jouw mening, maar objectief/evolutionair gezien is langer niet vrouwelijker en dus eigenlijk ook niet mooier, integendeel. Ik denk dat je iets te gebrainwashed bent door die modellen op catwalks waar je het over hebt. Die zijn lang ja, zodat er zoveel mogelijk kleding aan gehangen kan worden, maar dat betekent niet dat ze mooier zijn. Ik wou dat mensen eens zouden proberen leuk van binnen te zijn door het goede en mooie van alles en iedereen te zien ipv zichzelf meteen mooier of minder mooi te vinden dan anderen op basis van zoiets basaals als de lengte van hun botten. Het zijn sowieso allemaal maar overgeΓ«rfde genen waar niets voor hebt uitgevoerd. Niemand is beter dan een ander.

 • Ik zie hier heel veel reacties waarin iedereen zijn lengte aangeeft. Maar het ligt er toch ook aan wat je leeftijd is. Want als je jong bent kan je eventueel nog een groeispurt krijgen. Ik ben 26 en 1.56 dus ik zal dus ook niet meer groeien. Mijn vriend is 1.88. Maar ondanks als deze positieve dingen over klein zijn had ik toch graag iets langer willen zijn. Vind het wel fijn dat ik kledingmaat 34 heb en schoenmaker 37. Maar had toch wel wat langere benen gewilt want broek zijn altijd te lang en sommige kledingstukken vind ik gewoon niet mooi staan. Die rokken die nu in zijn die over de knie vallen bijvoorbeeld.. Ja harstikke leuk als je lange benen hebt maar bij mij staat het dus echt niet. En die laarzen die nu over de knie gaan die vind ik echt super sexy maar die zijn bij mij veel te wijd en komen dan bijna aan me lies….moehahaha.

 • Ik ben ook lang 1.83 m , mijn kerel 1.84 m. Ik draag hakken wanneer ik dat wil! Hij vindt mij schattig op andere momenten. Daar speelt lengte geen rol in, ook t knuffelbare niet. Stukje toegankelijkheid en karakter! En ja tussen kleinere mensen ben ik groot (met hakken helemaal) .En zeker krijg ik daar opmerkingen over, maar ook wij kunnen hier niks aan doen net als kleinere mensen. Misschien moeten we eens ophouden elkaar te veroordelen en in hokjes stoppen, maar elkaar gewoon accepteren.

  • Volgende x kom ik naast je staan in de kroeg whaha ik steek vaak boven jongens uit met hakken terwijl ik maar 176 ben. Me vriend is gelukkig 2 meter maar voel me vaak alsnog wel een slungel :’)

 • Ik vind t nog steeds verschrikkelijk, broeken zijn vaak te lang met een lange jas lijk ik net een gnoom, maar ik heb een lange vriendin en die heeft hetzelfde probleem maar dan is alles te kort. En die kastjes blijven vervelend, maar ik moet wel overwegen gaan die hakken meer te gebruiken. Al met al, natuurlijk vind ik het leuk om een langere jongen te hebben maar toch liever nog vijf cm erbij zodat ik de 1,70 haal graag πŸ˜‰

 • Nummer 3 is wel een beetje bullshit hoor… Als je al zoveel moet strekken, en op je tenen staan, maakt je dat echt niet meteen leniger… was dat maar waar, hahahaha. (het bezorgd mij alleen maar rugpijn) =D En nummer 5 dat ze dingen gedaan krijgt, tja, dat hangt gewoon van je persoonlijkheid af, dat heeft niks met lengte te maken. Langere vrouwen bereiken ook wel eens wat πŸ˜›

 • Het zou fijn zijn als de kleine vrouwen zich dan ook beschikbaar hielden voor de kleine man. Maar nee, ze slaan het liefst meteen hun slag met een man van boven de 1.85.

  De enige vrouwen die dan overblijven voor de kleine man zijn dames die hun hoge hakken maar thuis laten, omdat de enige overgebleven man maar 1.79 is….

 • Ik ben 1.41 en vind het echt vreselijk dat ik zo klein ben. Overal waar je komt word je aangekeken. Je word voor vanalles uitgemaakt. Het is alsof je er nooit echt bij hoort. Terwijl ik er gewoon leuk uitzie, maar ik kan het niet accepteren en zal het volgens mij m’n hele leven k*t vinden. Kleding en schoenen zijn heel moeilijk te vinden. Ik heb altijd graag op een motor willen rijden, maar dat gaat dus ook niet. Ik zou er alles voor over hebben om groter te zijn, al was het maar 10 cm.

 • Ik ben niet klein met mijn 1.75.. maare me vriend is 2m maakt dat mij dan wel weer klein? Bedoel kan hakken dragen wat ik wil ennkom nooit boven hem uit lol

  • Ik ben 18 jaar en 1.55 meter heb er totaal geen problemen mee maar idd het zeggen van smurf kleintje dwerg enz is niet leuk. Voor de langere mensen onder ons zou dit het zelfde zijn lengte maakt niets uit ze moeten je nemen zoals je bent en anders maar niet!

 • Ik heb juiste moeite een leuke kleine vrouw te vinden ik ben zelf 1.69 voor een jongen niet zo groot en ben 22. En sommige vrouwen vinden het niet leuk schattig genoemt te worden.

 • Hii ik ben van 1996 en ik ben 149,5 cm Mijn schoenmaat is 35/36 mijn kledingmaat is 34/36
  En aan al de mensen dat mij kennen en dit lezen lach mij maar uit het boeit mij toch niks groetjes De Leeuw Laurien

 • Raar maar waar !
  Toen ik 17 was , was ik 14 dm
  toen ik 41 was , was ik 17 dm
  nu ik 71 wordt , terug naar 14 dm
  Klein of groot … enkel de grootte van het hart telt !

 • Ik ben 1m67 en heb schoenmaat 38-39 xD ik ben de kleinste thuis…maar dat vind ik fijn hih ik kan altijd overal aan mits behulp van een hulpmiddel natuurlijk πŸ˜‰ Ook de broers hier voelen zich altijd helden.

  • Wist jij dat je een perfect lengte hebt? Ben jaloers was zelf in een tijdschrift vrouwen met een lengte van 168 zijn ideal ik teken ervoor!!! Met me lengte van 157 vreselijk ????

 • Ik ben zelf 1.75. Ook niet echt groot, en mijn achternaam is Klein!! En dame ontmoeten die kleiner is dan mij lijkt mij echt sexy! Tussen de 1.40 en 1.55 zou echt een ideale lengte zijn voor mijn gevoel!!

 • ik ben een leuke vrouw van 1.90, en zie er wat mij betreft goed uit. Nog nooit problemen gehad met mannen. Sterker nog, ik heb het geluk dat ik kan kiezen tussen mannen dienik leuk vind. Dit artikel vind ik dan ook apart. Het gaat er om of jij een lief/ leuk karakter hebt, er verzorgd en sexy uitziet en nog een beetje inhoud hebt. Of je nu een tien tonner bent, lang bent, super klein bent, een scheve neus hebt, een lelijke bouw hebt of wat je nog meer kunt bedenken. Lieve mensen denk na en wees een lekker ding. Good night!

 • Ik ben een indo, aziatisch dus.. πŸ˜‰ 1.83, weeg 58kg (ben een zeer grote goede eter, dus niet ondervoed, ’t is mijn bouw en m’n genen+ goede spijsvertering spelen een rol denk ik) en heb schoenmaat 39.. Ik ben zorgzaam, lief, zie er goed uit en allesbehalve lomp wat vaak bij langere mensen voorkomt, niet beledigend bedoeld verder.. Maar mijn lengte is vaak wel intimiderend voor de meeste mannen.. Weet je hoe frustrerend dat kan zijn? Alsof alleen kleine vrouwen het zo lastig hebben? Ik kan met die stelten van mij ook geen fatsoenlijke broek vinden, zodra ik de perfecte lengte heb is de maat weer veel te groot.. Maar goed uiteindelijk lijkt ’t wel of we toch nooit tevreden kunnen/zullen zijn, ook wel een karaktereigenschap van menig vrouw moet ik bekennen.. Ik werd ook altijd gepest om m’n lengte en m’n hele leven krijg ik al te horen waarom trek je hakken aan je bent al zo lang?! Nou omdat ik dat mooi vind? En het vrouwelijk is en mijn figuur nog beter tot z’n recht komt? Jaloezie speelt een grote rol in dat soort opmerkingen, dat besef ik nu, helaas had ik dit vroeger niet door.. Als ik zou moeten luisteren zou dit betekenen dat ik ooit een trouwjurk zou moeten dragen met een paar nikes eronder omdat ik al zo lang ben? Achja, ik ben ik en ik ben die lange indo met hakken waardoor ze meteen min. 1.90 is ipv 1.83… Ooohh shocking! Well, I’m lovin’ it!! Doe je ding en laat een ieder in zijn/haar waarde! Nu nog de juiste man vinden die bij mijn lengte past.. Haha.. πŸ˜‰ mijn beide exen (1e relatie 10 jr en 2 relatie v 4 jr) waren allebei kleiner dan ik.. Niet bewust, maar die vonden mij juist schattig en waren niet geΓ―ntimideerd.. Ik heb het kleine lieve zorgzame karakter van een indomeisje in een lange smalle verpakking? #stretchhh.. Anywayz, my advice.. Live and let live.. You are who you are get used to it and start being proud.. Je kunt er toch niets aan veranderen.. Oh enne lange vrouwen zijn ook lekker knuffelig als ze tenger zijn, lijken we ook heel klein.. Als we liggen dan hΓ¨.. Haha..!

  • Ik vind het juist enorm sexy en stoer als een lange vrouw hoge hakken draagt! Dan durf je uit te komen voor hoe je bent. Platte schoenen zijn saai. En een voorovergebogen houding onaantrekkelijk. Omhoog met die mooie lange benen, en je schouders recht! πŸ™‚
   Erik

 • Wat een onzin reacties zeg. Wie interesseert het nou hoelang we allemaal zijn, hoelang onze exen zijn en wat voor schoenmaat we hebben??!! “”Hoi ik ben 153cm schoenmaat 37 en me ex is 178.. Blablabla “”. WHO CARES?!?!?!?!

  • Who cares? Jij blijkbaar toch? Je hebt alles blijkbaar gelezen en kon het niet laten om te reageren? 1.53? Nou all cute things don’t come in smalle packages bewijs je nu wel helaas. Je verpest een beetje wat dit artikel zou moeten bewijzen voor de rest. Uhm.. Fail?

  • je moet juist blij zijn met je 1,73 ik ben 1,72 en ik kan ook gewoon nog hakken dragen of wat ik ook wil ziet er nog steeds leuk of schattig uit en niet dat 1,73 zoveel verschilt met iemand die toevallig 1,65 is ofzo er zijn zat mense die lange mense mooier vinde

 • Volgens mij heb je als kleine vrouw eerder alleen maar voordelen in relaties/ met daten. Ik ben 1.79 als ik hakken aan trek ben ik vaak groter dan de helft vd mannen om me heen. Het is niet zo dat je een vrouw van bijna 1.80 even makkelijk op tilt ofzo. Zou graag klein zijn. En mannen vallen eerder op kleinere vrouwen dan grote. Ik vind dat er eerder een artikel moet komen waarom mannen lange vrouwen moeten daten.

  • Ach meid ik ben 157 en ongelukkig!! Was ik maar lang ook met een lange van 185 voel ik me een kabouter niet leuk die feelings ???????

 • Ik ben 1,68, maar oog veel kleiner. Ondanks mijn coΓΆrdinerende functie wordt ik regelmatig als de stagiair geschat en niet direct serieus genomen. Bloedirritant. Maar omdat ik heel direct en welbespraakt ben stellen mensen gelukkig wel hun mening bij nadat ik mijn bek los trek.
  En dan is dat schattige meteen een stuk minder.
  Ik haat het om schattig gevonden te worden. Ik wordt liever gewaardeerd om mijn humor.
  Opgetild worden is mijn grootste nachtmerrie, dat doet me vooral pijn (fysiek dan hΓ¨!) zo’n teer poppetje ben ik niet.

 • Lekker aardig voor lange vrouwen. Zijn we al zo onzeker omdat we boven iedereen uit steken en dan krijg je ook nog zoiets te lezen. En bedankt!

 • Dit is toch niks nieuws? Dat er voordelen aan zaten om als vrouw klein te zijn in de dating/liefde was algemeen bekend dacht ik? Ik ben 1.80 .. en er zijn weinig lange en leuke mannen naast wie ik mijn high heels aankan. Leuk voor jullie shorty’s maar een voordelen lijst voor lange vrouwen wil ik ook wel eens zien!

  • Heyhoi,

   Ik ben man, 1.94 en vind wat langere vrouwen ook heel mooi! Voordeel van langer zijn is in mijn ogen dat je sneller een sportieve uitstraling/motoriek hebt (daar val ik op). Ook zie je er sneller eleganter uit in een lange jurk op fancy feestjes (:

 • ik ben 168 en heb ng nooit iets positiefs er aan ervaren, snap ΓΌberhaupt niet dat mannen hier blij over kunnen zijn aangezien 10 van de 10 vrouwen een lange man willen picture perfect, meestal nadat ze zien hoe klein in ben lopen ze weg of horen hoe klein ik ben verwijderen ze je op Tinder, terwijl ik toch meer dan 1200 matches heb en dus ervan uit ga dat het niet daar aan ligt, maar puur aan lengte , bitches

  • Sorry maar jij hebt een perfect lengte!!!!! Was zelf in een tijdschrift geweest vrouwen met een lengte van 168 zijn perfect! Helemaal met haken. Meid ik ben 157 dat is pas klein jij mag niet klagen aub !!!!!!

 • Beetje vreemd en kortzichtig lijstje! Dames die 1.75 zijn kunnen ook op hun hoofd gezoend worden door hun vriend, kunnen ook “lief schattig en cute zijn” en kunnen al helemaal goed hoge hakken dragen omdat dat ze alleen nog maar mooiere lange benen krijgen. Een vriend die het vervelend vindt dat zijn vriendin even lang of langer dan hij is, heeft gewoon de juiste vriendin niet te pakken. Als je de juiste vriendin hebt vind je haar mooi, of ze nou 1.50 of 1.80 m lang is!

 • hallo grappig dit , en wat een verschillende meningen. Of je nou groot bent of klein dik of dun ,ik vindt dat op ieder potje wel een deksel past

  • ben ik het helemaal mee eens isabel, ben gestopt met lezen na een reactie of 30.. waar mensen zich druk om maken πŸ˜‰ 2 hele goede vrienden van mij zijn 43 en net 30.. in het begin een beetje raar, maar nu gelukkig getrouwd, een super mooi gezinnetje en zouden niet anders willen… Geniet van het leven (en de liefde πŸ˜‰ )

 • Ach ik ben niet de grootste (1,63)
  Maar als nog kan ik geen hakken dragen, aangezien mijn vriend maar 2 cm langer is dan ik.

  Maar wat maakt het uit hoe lang iemand is. Zolang je gelukkig bent is alles toch goed! ^^

 • Zo eens! Ik vind het heerlijk dat mijn vriend langer is, alleen al om gewoon hakken te dragen, knuffelen fijner is en inderdaad af en toe die kus op mijn voorhoofd… Het enige is dat mijn lenigheid de laatste jaren flink achteruit is gegaan, maar ach mannen (en ikzelf) kunnen ook niet alles hebben πŸ™‚

  • @esmee, bij mij valt het mee. Ben zelf +- 1.80 maar weet dat er genoeg mannen zijn die het juist sexy vinden als een vrouw lang is. Vooral lange benen vinden ze vaak sexy

 • Ik ben 173cm lang,aantrekkelijk.met humor en ben zorgzaam, lief en interessant als mens. Ik ben vaak uitgenodigd om mee te doen in mode shows en andere mensen vinden mij gewoon mooi. Ik heb nooit een probleem met mijn lengte gehad en ik zou het ook niet anders willen. Of je klein of lang bent, wat maakt het nu uit. Je bent wie je bent en make the most of it !!!

 • alle dames is selfde makt niet uit maar klopt niet ,Ik geef de voorkeur groote meisje of vrouwen , ik ben niet zo groot maar ik vind lekker groot dames.
  in sex and love makt niet uit alleen liefde en passen belangrijk.

 • Ben een man 155m ,dit is als je graag een vriendin zou willen hebben
  Heel moeilijk in partner keuze .Ik ben67 jaar en vrouw is overleden.
  Verschil in lengte maakte vroeger volgens mij minder uit.
  Ben nog wel op zoek naar een betrouwbare eerlijke lat relatie.
  Dit is moeilijker dan ik verwacht had maar we zien wel
  Er word wel eens beweerd alles wat men wil kan kan
  Men niet hebben of krijgen. Groetjes Bennie breukers.

 • Funny article! Waar blijft het artikel met voordelen van lange vrouwen ;)? het is toch geen wedstrijdje ladies… maar ik snap de knipoog wel!

 • HAHA… dit was een artikel onder de noemer “alle gemeenplaatsen goed verpakt op een rijtje”… πŸ™‚
  Het is pas Γ©cht moeilijk, als een kleine(re) man oprecht valt op een grote(re) vrouw.
  Zoals ik. Ik wil het allemaal graag zoals daarboven, maar dan OMGEKEERD !
  Waar zijn die lieve hΓ©le grote vrouwen die een kleine man willen koesteren ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.