Je vriendin verrassen

“Schat, ik heb iets voor je”.. deze zin doet menig vrouwenhart een vreugdesprongetje maken. En dan weet je nog niet eens wat het is! Nee, het idee dat jouw liefde je wilt verrassen is al genoeg om blij van te worden.

Foto: Milk Photography

Hoe kun je je vriendin verrassen?

Vaak weten mannen niet hoe ze hun vriendin kunnen verrassen en slaan ze met menig cadeautje de plank mis. Dus vrouwen, laat dit scherm nonchalant open staan op je computerscherm en mannen: opgelet!

Klein gebaar!

Vrouwen vinden het niet belangrijk dat een verrassing veel geld kost, het gaat immers om de aandacht en de attentie die het speciaal maken. Het kan dus iets heel kleins zijn MITS er over nagedacht is. Zie je iets liggen waarvan je denkt, dit is écht iets voor haar: koop het!

Voorbeeld cadeautjes:

 • Is ze grumpy of ongesteld: koop (het liefst goede) chocola voor haar
 • Mooi boek, een romantische film, een mooi lingerie setje of haar favoriete bloemen.
 • Onthoud als ze zegt: “Dit vind ik mooi” en verras haar daarmee op een onverwacht moment!

lingerie cadeau

Foto: Shutterstock – Anneka

To do’s

Wat vrouwen altijd leuk vinden is iets ondernemen. Een weekendje weg is altijd een schot in de roos, maar dit kan ook aardig prijzig zijn. Hierbij een aantal goedkope alternatieven die een glimlach op haar gezicht zullen toveren:

 • Ontbijt op bed
 • Verzorg een lekkere borrel na een drukke dag
 • Neem haar mee naar het bos of strand
 • Verzorg een lekkere picknick voor twee
 • Haal haar op van haar werk en neem haar onverwachts mee iets te doen of ga lekker eten in het park
 • Mooi weer? Huur een scooter (liefst een Vespa) en ga lekker toeren
 • Let op bijzondere dagen zoals ‘vallende sterrennacht’ of een leuk muziek festival en plan daar iets omheen

 

Belangrijk!

Zorg ervoor dat je verrassingen nóóit blijven liggen en een onvulde belofte wordt. Indien mogelijk kondig je de verrassing niet aan, maar voeg je gelijk daad bij het woord. We love it!

vriendin verrassen

Foto: Milk Photography

Dames, hoe zijn jullie ooit verrast? Wie heeft er nog goede tips voor onze mannen?

.

19 Comments

 • Leuk artikel, vooral de ‘to do’s’ zal ik even bij mijn vriend droppen 😉 Hebben jullie ook een artikel over het verrassen van mannen, mijn vriend is binnenkort jarig en I need some tips!

 • Het staat wel in de planning Roxanne en ook de mannen van het mannenpanel zullen hier binnenkort ook iets over zeggen. Dus hou de site in de gaten.

 • Valentijnsdag vieren wij niet en we zijn beide niet het romantische type om op de dag bij te houden hoe lang we al samen zijn. (Eerlijk, ik vergeet het echt!)
  Ondanks dat kwam mijn vriend een week geleden binnen met twee mooie gebakjes om te vieren dat we 6 maanden samen zijn. Ik was verrast en ontroerd!

 • Ik doe veel voor mijn vriendin, maar meestal van die goedkope dingen, ze zegt dat ze het niet erg vind en dat soort dingen, maar dan vraag ik me af, is dat echt zo of wilt ze me geruststellen

 • Vraag aan haar beste vriendin of je schoonmoeder of zij jouw vrouw een dagje mee willen nemen te shoppen en onder tussen heb jij dan de kans om in het diepste geheim te doen waar zij al zo vaak naar gevraagd heeft maar jij nog niet aan tiegekomen bent; bijvoorbeeld een foto dat nog steeds opgehangen zou worden, een kastdeurtje dat nog steeds gemaakt moet worden, een plankje aan de keukenmuur. En natuurlijk een bos rozen als finisching touch

 • ” Mooi weer? Huur een scooter (liefst een Vespa) en ga lekker toeren ”

  hahaha geweldig !! ” Mooi weer? Huur een scooter (liefst een Vespa)(…)”. ahahah

 • Als hij mij onverwachts ten huwelijk vraagt.

  Ik weet dat het er komt alleen weet ik niet wanneer. Het kan morgen gebeuren of pas over tien jaar.
  we willen het allebei zo graag. Maar er moet zoveel geregeld worden. Daarom zou ik de gelukkigste vrouw worden als het snel gebeut

 • Laat eens een champagne ontbijt bezorgen! Is enorm leuk en helemaal niet zo duur! Ga dineren in het donker in Adam, super originele verrassing. Zet heel je badkamer vol met kaarsjes, laat het bad vollopen, lounge muziekje aan, flesje bubbels en lekkere hapjes erbij.. alle lichten uit zodat hij of zij denkt dat je er niet bent.. succes gegarandeerd

 • Bestel kaartjes voor een leuk concert! Leg een lieve kaart in zijn of haar bed waarin je zet hoe gek je op hem of haar bent..
  Stop zijn of haar koelkast vol met heerlijk eten! Nodig al je vrienden uit en verstop ze in de kamer! Laat hem of haar de deur open doen en; verrassing? Als je in een bar bent, vraag dan aan de barkeeper of jij hem of haar ten huwelijk mag vragen!

 • Ja ja. Ook ik zal deze pagina nonchalant laten staan enne… op zijn laptop!

  Lieve Edgards…

  Kan gij mij verassen met een leuke lekkere picknick voor twee, leuke gouden oorbellen of lekker toeren op de Vespa? Al deze opties zijn legit. Lees maar het artikel.

  Ik wacht.

  Liefst,

  Je Kroontje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.