True story: Ik (40) heb een minnaar van 28

Vreemdgaan is vaak niet iets waar je openlijk over spreekt. Toch kunnen er situaties ontstaan waarin het voor jouw gevoel onvermijdelijk is. Vandaag het echte verhaal van Casey, die na 23 jaar monogaam zijn ineens in aanraking kwam met haar huidige minnaar.

Ik was 23 jaar monogaam, terwijl we al jaren geen seks hadden

Lang geleden, toen mijn man en ik elkaar ontmoetten waren we een perfect stel. Geheel volgens het plaatje trouwden we, kregen twee kinderen om ‘lang en gelukkig verder te leven’. Dat ideale plaatje heeft helaas niet zo uitgepakt, de spanning ging er vanaf en het eindigde in aparte slaapkamers en we hadden geen seks meer. Al jaren niet.

Mijn man weet dat we nooit oud zullen worden, hij is vrij om te gaan en staan waar hij wilt. We proberen het nu zo goed mogelijk te houden voor de kinderen, maar het risico dat hij straks iemand ontmoet waardoor het niet meer te combineren is, bestaat. Monogaam verder gaan is voor mij geen optie meer, ik ben een vrouw met een gezonde behoefte aan spanning, aandacht en seksueel contact en dat kan ik bij mijn partner niet meer vinden.

Boek in bed lezen, geen seks

De onvervulde behoefte

Afgelopen jaar heb ik, na 23 jaar monogaam te zijn geweest, een vriendje gehad. Hij vervulde mijn behoefte tijdelijk, maar dat is niets bij het moment dat ik Vincent ontmoette. Mijn vriendinnen zeiden dat er nog net geen vuurwerk afging toen wij elkaar een hand gaven. Mijn hele leven heb ik geweten dat het moest bestaan, ik heb er hard naar gezocht en dan staat het ineens voor je. Ik weet zeker dat andere vrouwen mijn verhaal en de onzekerheden zullen herkennen en daarom wil ik het graag delen.

De bewuste avond

Die avond gingen we met een paar vrouwen op stap. We moesten op hoge hakken een flink stuk lopen en toen we er waren plofte ik op een stoel en zei zuchtend: “Ik zie gewoon sterretjes”. Vincent draaide zich cool om en reageerde: “Ik ben astroloog, kan ik je helpen?” Ik keek hem aan, hij keek diep in m’n ogen en pakte hij me vol bij mijn borst: “Dat hoopte ik al, helemaal puur natuur”. Ik kon er eigenlijk alleen maar om lachen, want ik keek in een fris en guitig gezicht en dacht: ‘Joh knul, je bent toch veel te jong’.

Hij stelde zich voor als Dave en probeerde sindsdien de hele avond fysiek contact te maken. Ik liet dat niet toe, ik maakte mij zorgen over mijn figuur, mijn dikke kont etc. Plots was hij weg en stiekem baalde ik ervan. Totdat mijn telefoon om 4 uur ’s nachts afging, een Whatsapp van ‘Dave’ die het internet had afgezocht op zoek naar mijn gegevens. Pas toen vertelde hij dat hij eigenlijk Vincent heette en zei: “Jij bent mijn droomvrouw, dus we gaan eten ik accepteer geen nee”.

 

“Jij bent mijn droomvrouw dus ik accepteer geen nee”

 

Zo we spraken af voor een avondje eten en een film. Die avond was ik een uur te vroeg in het restaurant onder het mom ‘ik was zo uit m’n werk binnen komen vallen’. In werkelijkheid heb ik drie uur mijn best gedaan om er toevallig vooral jong en slank uit te zien. Later vertelde hij dat hij ook al 30 min binnen was en enkel naar mij heeft zitten staren.

We hadden een super leuke avond, het was gezellig en we hebben elkaar over en weer geplaagd. In de bios zat hij aan de binnenzijde van mijn been en ik vond het leuk. Normaal lees ik dit alleen in bladen en nu was ik degene die die dit meemaakte. Na de film liepen we naar mijn auto en daar hebben we gezoend.

De dagen daarna appten wij de hele dag  door en uiteindelijk hebben we alle wensen en behoeftes besproken. De week daarna spraken we af, bij mij thuis. Toen hij binnen was pakte hij mij direct vast en zei: “We doen niks wat jij niet durft”. Maar er was geen houden aan. We gingen naar boven en mijn kamer, welke altijd pikkedonder is dus hij deed de gordijnen een stukje open en wilde licht aan doen. Ik was stellig: licht uit!

 

Hij zei: “We doen niks wat jij niet durft”

 

Vincent wist hoe hij mij kon ontspannen dus ik liet hem zijn gang gaan. Het duurde 45 min en toen was hij klaar, hij was lief en we hebben nog zeker een uur bij elkaar gelegen. We zien elkaar soms tien dagen niet en soms 3 x per twee dagen. We appen en bellen de hele dag en we hebben enorm veel lol, alles is spannend en we werken ons wensenlijstje af.

Minnaar

Hoewel hij zorgzaam is, luistert hij voor geen meter, gaat zijn eigen weg en is heel ambitieus. Hij wil, net als ik, geen relatie dus we pakken de benefits. Van zijn kant is het vooral seks en lust terwijl ik het hebben van seks, na al die jaren, doodeng vond. Tegelijkertijd is het ook heel opwindend en ik zou dit niet willen missen.

Monogaam zijn aan mijn minnaar

We hebben slechts één afspraak: zolang wij elkaar zien mag ik niets met andere mannen doen. Die afspraak kwam vanuit zijn kant, maar hij is dan ook heel jaloers.

Voor mij klinkt dit gek, omdat ik deze afspraak niet eens met mijn eigen man heb. Mijn man heeft nooit laten zien dat hij baalt of verdriet heeft. Toch zal ik nooit verliefd worden op Vincent. Ik wil met mijn man de kinderen groot brengen en ik heb Vincent voor de spannende dingen ernaast.

 

Foto 1: Shutterstock – MJTH
Foto 2: Shutterstock – Wavebreakmedia
Foto 3: Shutterstock – Ollyy

Vanwege privacyredenen zijn alle namen gefingeerd

23 Comments

 • Jammer dat het tegenwoordig alleen om seks draait bij die leuke mannen.
  Het is moeilijk om vooral op middelbare leeftijd een serieuze relatie te vinden.
  Anderzijds is het leuk een toyboy te hebben maar die heb je helaas nooit alleen.

  • Een relatie kan meer zijn dan fulltime samenwonen of gehuwd zijn. Je kunt ook kiezen voor vrijheid bljheid met een vaste minnaar of minnares. Alleen de lusten en niet de lasten zeg maar. [….]

  • voor Anna,
   ik vind als je een soulmate zoekt en het klikt dat je gerust kan genieten zonder …
   De … maakt evenveel kapot dan dat het goedmaakt.

 • Heerlijk!
  Ik ben ook al jaren getrouwd en mijn man en ik hebben geen sex meer….
  Heb nu een minnaar, aantal jaar jonger dan ik en we verwennen elkaar in bed, vonken vliegen er af en we genieten van elkaar!

  • Hallo Eva,

   Als je als man of vrouw in een relatie zit waarbij je tekort komt moet je met elkaar daarover praten vind ik. Als je erover kunt praten natuurlijk, wnt vaak kan of wil de een of de ander er niet over praten helaas.
   Als je er niet met elkaar over kunt praten wat je graag anders zou willen zien of je gemis dan is het een kwestie van tijd dat er een ander in het spel komt. Is dat goed of fout? Daar heb ik geen mening over want het is goed EN fout tegelijk voor allebei de partners denk ik…

 • Naar alle polygame (ontrouwe) vrouwen;
  Je bent getrouwd en hebt het over een minnaar omdat je geen seks meer hebt met je man. Wat heb jij gedaan om je man weer voor je te winnen? Toen je die minnaar ontmoette zat je toen in je joggingbroek en onverzorgd uiterlijk (zoals je thuis wel zit)? Of was je op en top verzorgd? Na een lange en hechte relatie gaat de spanning er inderdaad vanaf. Helemaal mee eens! Maar als je zo erg van de vader van je kinderen houdt, vind ik dat je jè best moet doen om je mooi te maken voor hem. Verleid hem weer en daag hem uit. Ga Een weekendje weg… blaas weer leven in je relatie ipv eerloos en goedkoop met andere mannen voor de seks te daten. Ik ben een jonge meid van 23 en zou me doodschamen als m’n moeder (48) zoiets zou doen.

  • Helaas kakt het sexleven bij veel stelletjes na een labge relatie wat in, onverzorgd en gemakkelijke kleding sluipt erin maar dat laat je gebeuren denk ik. Allebei! Als je als man er onvrzorgd uitziet mag en moet je dat als vrouw zeggen en andersom natuurlijk ook. Is het vuurwerk tussen de lakens miner of weg praat daar dan over en zoek naar dingen waarbij je je allebei fijn en begeerlijk voelt. Ik hoor en zie het zo vaak om me heen, de sexy lingerie, high heels, toys gaan de deur uit want een huispak en crocs lopen en zitten zo fijn. Tja, als je man dan een leuke verzorgde dame ziet lopen op een paar high heels …
   Of mannen die regelmatig en op een vast tijdstip de vrouw even volpompen….recht op en neer en daarna slapen gaan. Daar wordt je als vrouw ook niet vrolijk van. Als er dan een leuke man de vrouw een complimentje maakt of aandacht geeft vindt ze dat heeeeeel fijn en wie weet hoe dat gaat lopen..
   Jouw moeder is een vrouw, moeder en minnaares en als jouw vader niet de juiste snaren weet te raken en je moederniet zonder intimiteit kan of wil sta je nog eens raar op te kijken als je misschien onverwachts thuiskomt en je moeder betrapt met een minnaar…

  • Hoi

   Wel dit vind ik gesproken als een echte vrouw.ik heb 24jaar trouw te zijn.altijd gewerkt maar ook heel vaak reizen.hebben huizen in buitenland.vrouw heeft alle luxe.soms was er minder sex maar dat komt van beide kanten.op een dag betrap ik mijn vouw voor 2 de maal met andere man.waarom.de spanning..blablabla.ze heeft dat nodig.sex met andere mannen.meerdere mannen.na al die jaren waar ik zo mijn best heb gedaan.waarom.

 • Nooit oordelen over mensen die je niet kent, of niet weet wat ze doormaken. Ieder heeft zijn eigen beweegredenen om iets te gaan doen of te overdenken. Eerloos en goedkoop is iets wat door de hokjes maatschappij wordt door gegeven. Oordeel dus niet te snel en zeker niet op zo’n jonge leeftijd. Zelfs jouw mening kan met de tijd veranderen, zoals bij iedereen. Dus denk er het jouwe van maar geef het geen veroordeling.

 • Monogamie is niet echt iets natuurlijks. Als je een andere vorm kunt vinden om gelukkig te zijn zonder daarmee anderen te kwetsen, moet je daar lekker van genieten.

  • Hallo Lieke, Ik heb je berichtje gelezen en begrijp de kern in je verhaal. Anderzijds bestaat er ook zo iets van Leven, genieten met zijn twee. Kan het niet volledig met de man waar je mee getrouwd bent, is het geen schande een passende partner voor de Seks en voldoening te zoeken.
   Lieke het leven is kort, dus geniet van de momenten waarin je happy bent.

   Gr. Tony

 • dat gaat eigenlijk vanzelf spontaan
  zoiets voel je en anders tja bij mij hadden we raakvlakken allebei iets minder in ons huwelijk dat trok ons aan in elkaar je voelt je niet alleen hij was ook getrouwd 1 kind ik ben getrouwd 2 kinderen
  en hij kreeg medelijden met mij omdat mijn huwelijk iets minder ging net als dat van hem
  zo ging het gelijdelijk aan dat we iets begonnen te voelen voor elkaar
  hij zette trouwens de eerste stap daarin
  groetjes feline

 • Ik ben het vertrouwen in de liefde verloren. Liefde is liefde niet meer. Denk ik. Als ik de verhalen hier lees wil ik namelijk niet meer verliefd worden. Want de kans is groot dat het uitloopt op niets. Jammer

 • Toch opvallend dat de beste minnaars nooit n relatie wensen en de zorgzame mannen nooit seks krijgen….
  Als de man aandacht besteed aan de kinderen, dan kan dat niet aan de vrouw zijn en andersom. Wel ondankbaar tov je partner om dan die aandacht elders te zoeken, terwijl je partner op de kinderen past…
  Voor spanning en flirten moet je ontspannen zijn.. En vaders hebben nu eenmaal een andere agenda dan vrijgezellen. Desondanks, is het leven te kort om er niet van te genieten 😉

 • Sinds kort heb ik een minnaar.Ik had vroeger wel moraal en daardoor soms jaren zonder seks of alleen seks met vaste partner.Een man van een vriendin zou ik een No Go vinden evenals sex hebben in iemands huis als de partner weg is.Ik heb geen relatie en ik wil ook graag de intimiteit en de sex.Ik heb vaste relaties gehad waar de man mij als bezit beschouwde en waar alles alleen om zijn bevrediging en wensen draaide.Ik weet dat mannen lust en liefde goed van elkaar kunnen scheiden en maar 2% daadwerkelijk verliefd wordt op hun minnares. Soms durf je je wensen beter kenbaar te maken bij je minnaar dan een vaste partner.Het is wel jammer dat mijn lover er behalve zijn vrouw en mij ook nog andere minnaressen op na houdt en zijn erotisch profiel nog regelmatig update. Ik wil hem niet claimen en ben gelukkig niet verliefd op hem maar het is wel de keerzijde van de medaille.

 • Prima, een minnaar; zolang je maar open en eerlijk bent tegen je partner..
  Ook hij of zij moet de keuze kunnen maken bij jou te blijven en het ok te vinden of te gaan, zodat ze weer een eerlijke partner naast zich hebben.
  Dames, heren.. goedemiddag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.