Dit zijn de hunk hotspots in Groningen

Groningen-grote-markt

Ga jij -vrijgezel- wonen in het hoge Noorden of heb je zojuist met vriendinnen een dagje Grunn in de planning? Dan vraag je je natuurlijk direct af waar je de leuke mannen kunt vinden. Daarom vandaag enkele hotspots van Groningen voor je op een rijtje!

Het Concerthuis

De Groningers onder ons kennen ongetwijfeld dit leuke plekje. Een huiskamer waar je onder het genot van een muntthee en een muffin je kunt vergapen aan het moois dat binnenloopt. Ja echt. Van hippie tot hipster, je ziet ze allemaal. Check vooral de vrijdagavond want dan staan er live bandjes te spelen. Leuk extraatje!

De Openbare Bibliotheek

Zoek je een plek om als freelancer rustig te werken? Kijk dan eens in de openbare bibliotheek in de stad. De gemeenschappelijke werkruimte is kleurrijk en open waardoor je ongegeneerd vanachter je laptop kunt spieken naar die krullenbol die tegenover je zit.

De Appie bij je op de hoek

Altijd succesvol; de plaatselijke supermarkt is dé plek om knappe mannen stiekem te observeren als je quasi onschuldig bij de vleesafdeling rond dwaalt. En met een beetje lef kun je hem ook nog om advies te vragen of een knipoog geven.

Noorderplantsoen

Wanneer de eerste zonnestralen je huid verwarmen dan weet je dat het tijd is voor een BBQ met je vrienden in het groenste park van Groningen. De zomermaanden zijn perfect om een middagje mooie mannen te checken in het Noorderplantsoen. Ontblote bovenlijven die zich in het zweet werken tijdens een potje voetbal, daar zeg je als vrouw natuurlijk geen nee tegen.

Ken jij nog leuke hotspots in Groningen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Flickr – Bert Kaufmann

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.