Hoe blijf jij in zijn hoofd hangen?

flirten-kroeg-mannen

Het lijkt zo makkelijk. We doen wat lippenstift op, soms wat foundation, sieraden, parfum, kleding, pumps en we gaan! Op die manier weten we immers zeker dat die mannen zich omdraaien als jij de kroeg instapt, toch? Maar dat is een momentopname en duurt hooguit een paar seconden. Wanneer blijf je nou écht in zijn hoofd hangen?

Zoek je kroeg

Een moment is natuurlijk te kort om indruk te kunnen maken. Wat je kunt doen is zorgen dat jouw entree in de kroeg zich herhaalt. Want als hij je vaker ziet zorgt dat ervoor dat mannen je zullen herkennen. Zoek daarom een kroeg uit waar je je prettig voelt en ga daar regelmatig heen. De kracht van herhaling bestaat niet voor niets!

Zie het als een investering. Als je elke keer op stap gaat naar verschillende kroegen of festivals in verschillende plaatsen, zie je natuurlijk leuke mannen maar of je hem vaker tegen komt is de vraag. Je wilt uiteindelijk mensen (lees: mannen!) herkennen en herkent worden. Dat maakt een spontaan gesprek wel zo makkelijk. Als hij je echt interessant vindt, onthoudt hij absoluut waar jij  met regelmaat een wijntje drinkt of op welke muziek jij graag danst.

Jouw handelsmerk

Kleding en al dat opsmuk, leuk allemaal maar het blijft uiterlijk vertoon. Misschien kijkt hij wel naar iets waar jij je helemaal niet bewust van bent. Misschien zijn het toch die heldere ogen die altijd zo mooi glinsteren waar hij voor valt. Of krijg je van mannen vaak complimenten over je bos krullen? Laat die informatie niet links liggen maar doe er je voordeel mee! Jouw handelsmerk wordt je kracht.

Zijn hoofd op hol?

Denk nog eens terug aan gesprekken met leuke mannen. Waar gaven ze jouw regelmatig een compliment over? Vonden ze je grappig of werden ze een beetje verlegen van de manier waarop jij het initiatief nam? Als je eenmaal in de gaten hebt wat mannen leuk aan je vinden kun je jouw handelsmerk heel bewust inzetten en ben je goed op weg. Goed op weg om te zorgen dat jij in zijn hoofd geen momentopname bent…

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

 

Foto: Shutterstock – Kzenon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.