Daten? Dit zijn de grootste afknappers

betalen-date-man

Spannend, je gaat weer daten! Je bereid je goed voor en bedenkt je ook stiekem al hoe de date zal gaan verlopen. Je denkt; ik ga er open minded in, maar je houdt natuurlijk ook rekening met alle scenario’s. Zo zijn wij vrouwen nou eenmaal.

Wij willen dat het perfect is, maar helaas! Wij zetten de grootste date afknappers op een rijtje. Enne het is helemaal niet erg om dit artikel aan mannelijke vrienden te laten lezen die in hun ‘ datefase’  zitten.

Te laat

Wij vinden dat een man op ons moet wachten en dus is het een mega teleurstelling als hij er nog niet staat of zit. Jij wilt namelijk niet in een restaurant hopeloos om je heen zitten kijken of hij al binnen komt.

Telefoon

Tijdens de date hoor je continue zijn telefoon; leuk dat hij zoveel vrienden heeft denk je, maar moet dit? Je wilt tenslotte even helemaal alleen zijn aandacht. En dan is hij ook nog zo’n type wat na een paar keer geping gaat kijken op zijn telefoon. Oh god…

Blablabla

Hij blijft maar doorratelen! Huh, normaal doen vrouwen dat toch alleen? Je krijgt niet de ruimte om vragen te stellen, want hij haalt amper adem. Misschien zenuwen? Misschien ook niet? In ieder geval heel irritant.

Aankijken

Hij blijft je maar aankijken. Je kunt dit zien als een groot compliment natuurlijk, omdat hij je bewondert, maar je wordt er vooral tijdens een date een beetje zenuwachtig van. Je zou liever hebben dat hij ook eens naar het tafeltje naast jullie of naar buiten kijkt. Want hoe moet dit dan de komende 20 jaar denk jij. Ai ai!

De rekening

Ja daar komt ie; de rekening. En dan vraagt hij; wat zullen we doen? Delen? Oh nee! Zo fout. Wij vinden eigenlijk wel dat het hoort dat de man de rekening betaalt (mits deze ontzettend hoog is) en dat hij gaat vragen; ‘hoe zullen we het doen?’, is al helemaal not done.

Genoeg afknappers dus helaas. Maar wees niet bang; er bestaan ook gewoon perfecte dates dus houd vertrouwen!

Vertel eens; heb jij wel eens zo’n afknapper meegemaakt?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Flickr – Frankieleon

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.