6 gênante situaties met mannen in een dronken bui

dronken-blunders

Je kent het wel, je hebt teveel gedronken en wilt toch (of juist daardoor) iemand regelen. Grote kans dat jouw hunk van de avond ook te diep in het glaasje gekeken heeft. Met gênante situaties tot gevolg. Wij gingen de straat op en hebben gevraagd naar de blunders van andere vrouwen. Smullen! Lees je mee?

1. Misselijk

Na een avondje gezellig drinken besluiten Karlijn en Tim samen naar zijn huis te gaan. Eenmaal aangekomen wordt er een verwoede poging gedaan om met elkaar het bed te delen, maar de drankjes spelen op en Karlijn voelt haar maag een paar keer samenknijpen. En dan, na 2 keer inhouden, moet ze overgeven waarbij hij niet ongedeerd is gebleven… jeiks!

2. Een ouder exemplaar

Twee jaar geleden tikte Lisa in de apres-ski bar het ene shotje na de andere achterover met als gevolg dat ze al snel alle mannen er steeds beter uit vond zien. Als de tent om middernacht dichtgaat, besluit ze met haar ‘hunk’ mee te gaan. De volgende dag komt ze erachter dat hij 20 jaar ouder én kalend is. Inschattingsfoutje pur sang!

3. Wrong room

Als Sas met een brak hoofd in een onbekende kamer naakt wakker wordt, schrikt ze zich een ongeluk. ‘Shit, waar zijn mijn kleren, wat is er gebeurd en wáár ben ik?’, vraagt ze zicht af. Ze ziet een mannenbadjas hangen, trekt deze aan en loopt de slaapkamer uit. Direct valt haar oog op een leuke jonge vent, die een broodje ei aan het eten is en haar gedag zegt. Haar vragende gezicht spreekt boekdelen en hij verklaart: “Je kwam vannacht mijn kamer ingelopen, maar ik neem aan dat je met mijn huisgenoot Pieter bent meegekomen? Toen je in mijn bed ging liggen, ben ik maar op de andere kamer gaan slapen. Je kleren liggen in Pieter zijn kamer, de deur hiernaast…”

4. Awkward in de supermarkt

Terwijl Renske in de supermarkt de pastasaus staat uit te zoeken, hoort zin ineens ‘Hoi Renske, hoe is het?’, van achter. “Hee hoi..” stamelt ze terug, terwijl haar hersenen overuren draaien om te bedenken waar ze hem ook alweer van kent. Terwijl hij enthousiast verder praat, besluit ze toch maar te zeggen dat ze hem even niet kan plaatsen. “Ehhh… ik ben Roel, van de Cool Down een maand geleden”. En dan valt het kwartje en beseft ze zich ineens dat ze die avond ook samen naar huis waren gegaan. Awkward.

5. Retourtje ziekenhuis

Als Carolien en Michiel enthousiast met elkaar op de bar staan te dansen, maakt Carolien een misstap en valt ze met een hard klap op de grond. Haar enkel is meteen dik en ook het lopen lukt nauwelijks. Hij woont om de hoek en ze besluit daar te gaan slapen. De volgende ochtend kan ze haar enkel niet meer bewegen en belt enigszins gegeneerd een vriendin met de vraag of zij haar bij haar scharrel wilt komen halen voor een retourtje ziekenhuis. Extra gênant was dat Michiel haar moest helpen met het aantrekken van haar broek, sokken en schoenen. Dit. Nooit. Meer.

6. Kapot toilet

Yanna heeft altijd last van haar darmen na een avondje bier drinken. Het was dan ook niet de beste beslissing om na een avondje drinken met haar scharrel mee naar huis te gaan. Ook deze keer was het raak. Toen ze net wakker werd, sloop ze zachtjes naar het toilet om niemand wakker te maken. Met succes. Om de geur te beperken wilde ze zo snel mogelijk doortrekken. Terwijl ze aan de hendel trok bleek er geen water in de stortbak te zitten en moest ze dealen met een kapot toilet. Aiii!

 

Foto: Shutterstock – Dean Bertoncelj

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.