Flirten: vind je eigen flow

hartjes-koekjes

Heb je ook wel eens van die avonden dat je tegen vriendinnen zegt: ‘girls, vandaag heb ik echt zin om te flirten.’ Je voelt aan alles: vandaag ga je als powervrouw de avond tegemoet. Jij bent je eigen middelpunt. En als je jezelf terloops checkt in de spiegel van het toilet, kan je een grote glimlach niet onderdrukken. Je geniet van de muziek, de fijne vibes en de zoete cocktails. Here you go! Is dit scenario voor jou haast ondenkbaar? Lees dan snel verder.

Het mag en kan ook makkelijk

Dat hele flirt gebeuren, daar denken we vaak veel te veel over na. Heel logisch ook, maar het helpt je niet om een relaxte en ontspannen houding te hebben. Probeer ongedwongen en met plezier de avond te beginnen. Juist dan gebeuren er de leukste dingen. Die kleine momentjes ontstaan spontaan.

In het moment

Misschien herken je dat wel. Je staat op de dansvloer, je laat jezelf meevoeren door de muziek, maar toch ben je nog niet helemaal in het moment. Je scant met enige regelmaat de ruimte naar potentieel gezellige mannen. Maar juist op die momenten raak je uit je flow.  Realiseer je dat je heus wel gezien wordt, ook als je even de controle durft los te laten. Geef je over aan het moment.

Verander je mindset

Sta jij bij de eerste beats lekker te dansen? Dan zul je zien dat de je op die momenten heel veel plezier en kracht uitstraalt. En dat zien de mannen, heus! Besef dat je altijd en overal je eigen avond kunt creëren, ook als het soms even tegen lijkt te vallen. Het is een kwestie van die mindset veranderen. Wanneer je de focus legt op het hebben van een gezellige avond zonder torenhoge verwachtingen, dan sta je open voor spontane ontmoetingen. Dus gooi je handen door je haar, haal een drankje en stort je in het feestgedruis. Succes en veel plezier!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.