Festivals Groningen 2015; Hier moet je bij zijn!

festival-feest-zomer

De zon laat zich weer meer zien en op straat loopt een enkeling alweer voorzichtig in een voorjaarsjas. Het wordt lente en daarna is het binnen een mum van tijd zomer. Tijd dus om nu alvast wat festivals in de agenda te zetten. Feestjes waarbij je je ogen uit kunt kijken. Van die hoogtepunten waarbij drankjes rijkelijk vloeien. Tegelijkertijd kan zo’n festival dienen als locatie voor een date. Maar gewoon relaxen met je vriend kan ook heel goed. En laat Groningen nu bol staan van leuke feestjes. Schrijf je mee? Hier een kleine selectie.

Bevrijdingsfestival

Het Stadspark in Groningen is op 5 mei heel gezellig. Vol met mooie mensen die willen genieten van muziek en waarbij je in contact kunt komen met nieuwe mensen. Bij uitstek geschikt om te daten. Lekker samen van de muziek genieten en ’s avonds de zon zien ondergaan. Knus onder een fleece-kleedje.

Paradigm

Begin augustus is Paradigm festival the-place-to-be. Als je van elektronische muziek houdt ben je hier aan het juiste adres. Deze beats en ritmes kun je eigenlijk niet beschrijven. Je moet ze gewoon voelen en in die fijne flow komen. En wat is er leuker dan die flow te ervaren met je kersverse vriendje. Helemaal opgaan in de muziek en in elkaar. Even alles om je heen vergeten. Heerlijk!

Noorderzon

Eind augustus is het Noorderplantsoen omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer. Op het water een podium, aan de zijkanten eettentjes. Mocht je dorst krijgen en in de rij staan voor een Mojito, kan je als je geluk hebt, misschien wel die leuke vent tegenkomen waar je al langer een oogje op hebt. De sfeer is er fijn en ongedwongen. Ideaal dus om de zomer in stijl af te sluiten samen met je lover.

Bierfestival

Over een paar weken is het in de Martinikerk tijd voor wat alcohol. Het jaarlijkse bierfestival vindt daar dan plaats. Houd je van een biertje? Dan wil je hier zeker een kijkje nemen. Genoeg mannen waar je mee kunt proosten bijvoorbeeld. Een ideaal moment om potentieel date-materiaal te ontdekken. De liefde voor een biertje hebben jullie in ieder geval al met elkaar gemeen.

Kadepop

Een nog redelijk jong festival op een leuke locatie. Langs het Eemskanaal barst begin september Kadepop los. Een leuk feestje om je festivalseizoen mee af te sluiten. Diverse popacts, bekend en minder bekend, zullen er spelen. Met je voeten in het zand, cocktail in de hand. Ondertussen stiekem wachten tot dat gewilde plekje in de hangmat vrij is. Of brul lekker mee in de silent disco! Wedden dat je vriend of die scharrel hier wel voor te porren is?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Flickr – Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.