Erotisch uitgaan; zo werkt het!

erotisch-uitgaan

Eten, drinken, dansen en flirten klinkt als een ‘normale’ avond uit. Maar als je er ook nog een erotieke belevenis aan vast wilt koppelen, dan ben je in een parenclub op de juiste plek. Deze clubs zijn ingericht op een avondje vermaak en uitgaan, maar je kunt er ook op erotisch gebied je hart ophalen. Ben je niet zo bekend in deze wereld maar wel nieuwsgierig? Read & learn!

Inrichting

Een parenclub is een club met een dansvloer, bar, lounge gedeelte en anders dan bij een gewone club, is er ook vaak een sauna en/of bubbelbad gedeelte en een plek om te relaxen. Elke club ziet er anders uit en heeft andere regels en gradaties van het erotische stuk. Zo zijn er parenclubs met darkrooms, sm-gedeeltes, stukken met grote matrassen voor orgies, maar ook iets minder pikant zoals hotelkamers met 2-persoons bedden waar je kunt swingen of met je eigen partner kunt zijn.

Omgangsvormen

De meeste clubs zijn voor paren, maar er bestaan ook clubs waar je als singel heen kunt gaan. Heel erg belangrijk en hoog in het vaandel staat de hygiëne en het respect voor ieders wensen. Er wordt niets geforceerd dus je kunt ook gewoon rustig aftasten om te kijken waar jij je prettig bij voelt. In een parenclub hoef je niet perse seks te hebben, je kunt er ook gewoon flirten en een gezellige avond beleven, maar het is niet de bedoeling dat je er starnakel rondloopt.

Voor wie is een parenclub bedoeld?

Iedereen die zin heeft in een erotische avond kan terecht in een parenclub. Je kunt deze bezoeken vanaf 18 of 21 jaar, afhankelijk van de regels van de club. Per club kan de gemiddelde leeftijd verschillen en vaak zijn de leeftijden op de zaterdagen weer wat jonger dan de zondagen. Wil je hier meer over weten, dan kun je dit het beste even informeren bij de specifieke club. De mogelijkheden zijn ook per locatie verschillend, maar in de meeste clubs kun je seks hebben met je eigen partner, partnerruil doen (swingen), biseksueel contact hebben en soms ook in groepsverband seks bedrijven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voor een parenclub betaal je een toegangskaartje. In de meeste gevallen krijg je hiervoor gratis eten en drinken gedurende de avond, is er een dj en kun je gebruik maken van alle faciliteiten. Het is handig om van tevoren eens te gaan kijken, zodat je weet of de club aan je verwachting voldoet. In een parenclub kleed je je sexy (bijvoorbeeld in lingerie) en kan er sprake zijn van een dresscode. Kijk op de betreffende website van jouw club voor meer informatie.

Maak afspraken met je partner

Ga je voor het eerst? Spreek dan met je partner vooraf af wat jullie wensen en grenzen zijn en tast samen af wat jullie willen. Liever voorzichtig dan dat je een grens overgaat. En smaakt het naar meer? Dan gaan jullie binnenkort gewoon nog een keertje! Toch? Veel plezier!

Afbeelding: Shutterstock

1 Comment

  • Ik ga regelmatig erotisch uit maar meer een fan van een sexclub dan een parenclub. Daar weet je tenminste elke avond precies wat je kunt verwachten. Mijn favoriete bij uitstek is sex club Diana!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.