Het appgedrag van vrouwen onthuld!

whatsapp-vrouwen

Zoals je weet hebben we laatst een blog geplaatst over het appgedrag van mannen. En hoe herkenbaar was dat?! Nu kunnen we het natuurlijk niet laten om jullie ook te plezieren met ons eigen appgedrag. Oh jee dames, reken maar dat dit ook herkenbaar is. En mannen; jullie mogen best lachen!

Aanhef en afsluiting

Zoals mannen hoi of hey zeggen, zeggen wij altijd hoi of hey met iets erachter. Dus dan wordt het; hey schat of hoi lieverd. Waarom? Daarom. En de afsluiting van ons is net zo stijlvol als de aanhef. Wij eindigen namelijk altijd met een kus. En dan gebruiken we niet vaak de X zoals de mannen doen, maar wij schrijven echt een kus of kiezen een lieve kussmiley. En als hij dan een X terug appt, app jij er gewoon nog één terug. We hebben nou eenmaal graag het laatste woord of willen we stiekem meer van hem?

Hysterisch

Wij kunnen op z’n zachts gezegd best hysterisch zijn via de app. Wij delen namelijk alles via de app. Wij gebruiken de app niet als noodzaak, maar als praatgroep. Hele verhalen typen we en als we elkaar dan in real life zien dan analyseren we graag waar we al over hebben zitten appen.

Negeren en boos worden

Wij kunnen er absoluut NIET tegen als we genegeerd worden. De blauwe vinkjes zijn voor ons aan de ene kant een uitvinding, maar aan de andere kant kost het ons af en toe ons hart. Waarom leest hij het wel, maar reageert hij verdomme niet?! Dit denk jij en dit zeg je hem ook. Dus begin je met een vraagteken te appen om zijn aandacht te trekken. Na vijf minuten app je iets wat lijkt op; hallo? En als je dan nog niets terugkrijgt dan ga je echt helemaal los! Jij wilt dan namelijk tot in de details weten waarom je genegeerd wordt. Als hij vervolgens zegt dat hij even aan het autorijden was en wel graag je berichtjes leest, voel je je…….STOM.

Online status

Wij hebben een soort tik om de laatst gezien status van mensen te checken en vooral van HEM. Waarom is hij zo vaak online? Met wie appt hij dan allemaal? We maken er onszelf helemaal gek mee, maar toch blijft het een obsessie van ons. Zelfs als wij zelf ons laatst gezien status uit hebben staan, zetten we die maar al te graag eventjes aan zodat we even kunnen…juist ja…checken! Waar zijn we eigenlijk mee bezig?

We hebben het er maar druk mee! En ons appgedrag is zeker anders dan dat van mannen. Maar zeg nou zelf; dat houdt het stiekem ook wel leuk toch. Wat vind jij? Laat een reactie achter!

_________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

 

Foto: Flickr – Senado Federal

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.