Anna: Size matters!

man-penis-vergrootglas

We staan alweer even op de swingers website. Na onze “wishful thinking” ervaring zijn we weer een paar maanden verder. In de tussentijd hebben we een hele gezellige date gehad met een leuk stel, met een hapje en een drankje. De dame in kwestie bleek nieuwsgierig naar een ervaring met een vrouw, maar daar moet ik echt niet aan denken. Al zou P. dat wel eens opwindend kunnen vinden.

“Schatje, kom eens kijken..”

P. is wegens omstandigheden overdag veel thuis en heeft meer tijd dan ik om rond te kijken op de site. “Schatje, kom eens kijken..”, zegt hij tegen me als ik aan het einde van een middag thuis kom. De kids zijn in geen velden of wegen te bekennen. Ik zie een niet onaantrekkelijke single man op het scherm staan. “Jouw type of niet?!”, lacht P.

Nieuwsgierig kijk ik naar het profiel. “Er kijken wel vaker single mannen op ons profiel”, zegt P. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Samen een leuk stel voor een spannende date vinden, wil nog niet echt lukken. Best lastig als je beiden het andere stel aantrekkelijk moet vinden. “Wat let je”? zegt P. Misschien moet ik maar eens reageren, denk ik..

Een paar weken later

“Schatje, ik heb een koffiedate gemaakt met de betreffende man”, zeg ik. “Oeh spannend, houd je me op de hoogte?” De koffiedate is erg gezellig, ik heb bij de man thuis afgesproken. Zijn appartement is netjes en gezellig ingericht, ik merk dat ik dat wel belangrijk vind. Hij zoent ook nog eens heerlijk, ook niet onbelangrijk. Ik besluit een volgende afspraak te maken en dan gaat hij voor me koken.

Het vervolg

P. vindt het erg spannend allemaal, maar stiekem ook erg opwindend. Ik laat hem mee genieten met mijn verhalen en deel mijn fantasieën, we hebben spetterende seks.

Weer een paar weken later is het zover, een nieuwe date is gemaakt. Ik ben best zenuwachtig maar heb er ook erg zin in. Op de whatsapp heeft M. er geen gras over laten groeien; hij appte me wat hij allemaal met me wil doen en hoe erg hij me gaat “verwennen”. Vol verwachting klop mijn hart. P. wenst me veel ‘plezier’ en ik vertrek fris en gladgeschoren naar mijn date.

En dan belanden we in bed

Hij heeft lekker gekookt en na wat gezoend te hebben, neemt hij me mee naar zijn slaapkamer. We belanden op bed en langzaam ontkleden we elkaar. Ik begin me een beetje ongemakkelijk te voelen, hij weet net niet de juiste plekjes te raken en ik moet hem regelmatig “bijsturen”. Ik kan het gevoel van een lichte teleurstelling niet onderdrukken. Tja, als de belofte zo groot lijkt…

Ik besluit om zelf de touwtjes in handen te nemen en hem te teasen. Wellicht komt de sfeer er dan meer in. Ik ontdoe M. van zijn strakke boxershort, maar dan voel ik me helemaal ongemakkelijk. Maatje pinkeltje. Letterlijk. Wie had dat kunnen denken?! Al snel daalt de erotiek tot een nulpunt. We kleden ons aan, drinken nog wat en ik ga naar huis.

Eerlijkheid duurt het langst

“Wat ben jij vroeg thuis”, zegt P. Ik vertel hem over mijn date die zo veelbelovend leek. Samen lachen we erom. M. en ik hebben nog kort whatsapp contact, maar als ik hem vertel dat de date niet vervolgd wordt, krijg ik nog een kort ‘ok’. De volgende dag is zijn hele profiel leeg gehaald. Ik vind het wel een beetje sneu, maar eerlijkheid duurt het langst. Echt schuldig kan ik me er niet om voelen.

Eén ding heb ik wel geleerd. Ik laat nooit meer iemand zeggen: ‘Size Doesn’t Matter!’

Ik weet wel beter…

 

Foto: Shutterstock.com

4 Comments

  • Vaak zijn ze leuk, soms herkenbaar, soms prikkelend, de verhalen op Fleur Flirt. Ik lees ze dan ook zo goed als allemaal. Deze echter tovert geen glimlach op mijn gezicht, eerder een geeuw. De titel was leuk maar daar hield het dan ook op. Sorry voor de niet zo leuke reactie.
    Misschien hou ik wel van je volgende blog.

  • Kan gebeuren meiden, volgende keer hopelijk wel weer een glimlach! 🙂

    Bedankt voor de reacties in ieder geval, dat waarderen we altijd!

  • Wat een flutverhaaltje zeg! En dan dat eeuwige gezeur over ‘size’.
    Ik lees nooit over mannen die het hebben over een ‘emmer’ bij de vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.