En mannen, dit vinden wij wél really really hot in de zomer!

man-aantrekkelijk-gespierd

Laatst hebben wij geschreven over de dingen die wij niet aantrekkelijk vinden aan mannen in de zomer. Maar er zijn natuurlijk ook genoeg dingen die wij juist wel héérlijk vinden aan mannen in de zonnigste tijd van het jaar! Welke dingen doen ons vrouwen blozen? Lees ze snel!

Beach body’s

Jawel dames, jullie zien allemaal dat beeld wel voor je van Mister Coca Cola Light-break. Ja, zo zien we mannen het liefst.
We kijken ons ogen uit op het strand. Perfecte lijnen, brede schouders en een sixpack waar je u tegen zegt. Kortom; wij houden van afgetrainde lichamen!

Armen

Afgetrainde lichamen; JUIST. Maar we zetten nog even een lichaamsdeel in de spotlight; de biceps. Het is namelijk zeer fijn om een man te zien pronken met een heerlijk strak shirt wat zijn biceps net een tikkeltje opvallender maken. We love it! PUNT.

Lekker kleurtje

Wij zelf vinden het altijd fijn om een gezond kleurtje op ons lichaam te hebben, we voelen ons dan sexier en zelfverzekerder. Ook bij mannen vinden we dit sexy. Het maakt zijn lichaam aantrekkelijker, omdat alles er net even beter uitziet. En ook dat bierbuikje valt minder op als hij een lekker kleurtje heeft. Of zit dat tussen onze oren?

Zonnebril alarm

We love mannen met een zonnebril! Rare tik toch? Maar het is zo. Wij houden wel van mysterieus en dus kijken we altijd nieuwsgierig naar mannen met een zonnebril op. Want wat schuilt daar achter? Dus mannen, zet op die bril!

Sporty

Mannen kunnen heerlijk sportief zijn tijdens een dagje strand. Geef ze een bal en ze vermaken zich prima. Wij vinden het alleen al knap dat ze met blote voeten tegen zo’n zware bal aan trappen. En waar halen ze die energie vandaan?

Conclusie; gelukkig is de zomer nog niet over! Enjoy!

_______________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock – Curaphotography

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.