Erotisch daten met Klasseswingers

erotisch-daten-swingen

Advertorial

Ook in een goede relatie ontkom je er haast niet aan dat je in de loop van de jaren een beetje vervalt in planningen en verwachtingspatronen. Hartstikke handig om alles te laten reilen en zeilen, maar het komt de spanning tussen jullie niet altijd ten goede. En zeker niet tussen de lakens.

Fantasieën

Tegenwoordig zijn er zijn steeds meer stellen die op zoek zijn om de seksuele relatie wat nieuw leven in te blazen. Natuurlijk zijn er tal van mogelijkheden om met z’n tweeën te experimenteren. Daarnaast zijn er ook een hoop singles die zich (nog) niet willen binden, maar wel zin hebben in seksueel avontuur.

In de huidige maatschappij wordt daar steeds meer openlijk over gecommuniceerd, waardoor de fantasie vorm gegeven kan worden. Dat is allemaal wat anders en een stuk beter dan stiekem vreemdgaan. Vreemdgaan is toch vooral voor de “doelgroep” die het, in seksuele zin, met elkaar wel gehad heeft of niet tot een “plan van aanpak” kan komen om het anders te doen.

Hoe dan wel?

Er zijn genoeg stellen die, bij de gedachten aan seksueel contact met anderen, al enige opwinding ervaren. Voor deze koppels is het samen op zoek gaan naar wat extra seksuele spanning met andere koppels, het zogenoemde swingen, mogelijk een uitkomst. We schreven al eerder over deze lifestyle, maar vandaag willen we aan de geïnteresseerden dit stijlvolle swingersplatform introduceren.

Klasseswingers

Afgelopen tijd hebben we een aantal keer contact gehad met Klassewingers om op de website wat meer informatie te kunnen verstrekken over de do en don’ts binnen dit wereldje. Van hen vernamen we dat er juist bij swingen zeer veel waarde wordt gehecht aan discretie, integriteit en betrouwbaarheid en dat dat bij hen hoog op de prioriteitenlijst staat. Helaas blijkt dat in de wereld van erotische dating niet vanzelfsprekend. Er wordt flink geklaagd over fakeprofielen, opdringerige mannen en “kijkers”.

Wat doen ze eraan?

Om een prettige online omgeving te creëren worden alle profielfoto’s en teksten op deze website beoordeeld voordat ze worden geplaatst. Ook kan iedereen gratis proeflid worden, maar proefleden kunnen geen contact leggen met andere leden. Dat blijkt juist een drempel voor types waar je niet op zit te wachten. Tot slot houden ze de verhouding tussen stellen en alleenstaande mannen en vrouwen goed in de gaten zodat deze in balans blijft.

Iets voor jou?

Wil jij je eens in deze wereld onderdompelen om te kijken of het iets voor je is? Je kunt een gratis proefaccount aanmaken bij Klasseswingers en vrijblijvend een kijkje nemen. Veel plezier!

 

Foto: Shutterstock – Maksim Shmeljov

4 Comments

  • Ik heb me samen met mijn vriend ingeschreven op die site. Wat jullie schrijven klopt! Het is inderdaad allemaal in orde (dat hebben we wel eens anders ervaren). Volgens mij zitten er ook 2 vrouwen achter en dat kun je toch merken. Soms hebben ze trouwens wel een actie met een gratis lidmaatschap waarmee je ook contacten kan leggen.

  • Ik heb me ook op Klasseswingers ingeschreven. Ik kreeg 3 dagen gratis en als ik een profiel met tekst en een foto zou leveren nog eens 30 dagen. Inderdaad een nette en leuke site. Je kunt merken dat de beheerders de kwaliteit bewaken. Ze accepteren bijvoorbeeld geen uitgesproken porno-foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.