Film: Fifty Shades Freed

fifty-shades-freed

Vorige week zijn wij bij de VIP Night van de film Fifty Shades Freed geweest. Oelala. Onze Mr. Grey laat zich weer van zijn beste en foutste kant zien. Inmiddels draait de film ook in de bioscoop, heb jij hem al gezien?

De trailer

De stoute schoenen aantrekken

Ben je geïnspireerd door de film en wil je zelf ook wat experimenteren met de toys van Mr. Grey? Kijk dan eens naar de Fifty Shades collectie uit onze webshop. Wij bieden deze nu aan met 15% korting! Gebruik daarvoor de kortingscode FLIRT01.

collectie-fifty-shades

Kietelveertje van Mr. Grey

Wil jij jullie vrijpartij nog opwindender maken? Maak dan gebruik van dit kietelveertje, waarmee je je partner door de donsveertjes tinteling over het hele lichaam bezorgd. Je kunt de ander hiermee goed teasen, opwinden en samen de grenzen opzoeken.

€ 21,95  Nu met korting: € 18,65

Fifty Shades Freed vibrator

Deze vibrator is erg classy, het design is prachtig en door de geribbelde schacht geeft het een extra stimulans. Het fijne aan deze vibrator is dat je hem eenvoudig met een usb kan opladen en je ontvangt hem –geheel in stijl – in een satijnen hoesje.

€ 68,95  Nu met korting: € 58,60

Trillend eitje Fifty Shades

Dit vibrerende eitje van Fifty Shades is erg stylish. De handige en prachtig ontworpen afstandsbediening kun je zelfs op 10 meter afstand gebruiken, leuk om met je partner mee te experimenteren. Zo hebben jullie beide plezier van dit mooie speeltje!

€ 71,95  Nu met korting: € 61,15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *